Αυστραλία: Εξαρθρώθηκε δίκτυο ναρκωτικών 360 εκατ. δολαρίων

Αυστραλία: Εξαρθρώθηκε δίκτυο ναρκωτικών 360 εκατ. δολαρίων

Η Ομοσπονδιακή αστυνομία συνέδεσε το συνδικάτο του εγκλήματος με τη διακίνηση 500 κιλών κοκαΐνης στο Σίδνεϊ και άλλων 600 κιλών στην Ταϊτή

Αυστραλία: Εξαρθρώθηκε δίκτυο ναρκωτικών 360 εκατ. δολαρίων
Στην εξάρθρωση μεγάλου δικτύου που διακινούσε ναρκωτικά, συνδέοντας την Ταϊτή με το Σίδνεϊ, προχώρησε η αστυνομία της Νέας Νότιας Ουαλίας στην Αυστραλία.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο κύκλωμα που δρούσε σε μία τεράστια περιοχή, διακινώντας εμπορεύματα που ξεπερνούσαν σε αξία τα 360 εκατ. δολάρια. 

Κλείσιμο
Οι αυστραλιανές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη 15 ατόμων, τα οποία κατείχαν διάφορα πόστα και ρόλους. Η Ομοσπονδιακή αστυνομία συνέδεσε το συνδικάτο του εγκλήματος με τη διακίνηση 500 κιλών κοκαΐνης στο Σίδνεϊ και άλλων 600 κιλών στην Ταϊτή. 

Τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν στην ψαραγορά του Σίδνεϊ, η οποία, προφανώς, λειτουργούσε ως «βιτρίνα». Η επιχείρηση είχε ξεκινήσει πριν από 2,5 χρόνια και στόχος ήταν να φτάσουν έως την κορυφή. Η απόφαση να ολοκληρωθεί λίγο πριν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, ελήφθη προκειμένου να αποφευχθεί η πώληση του τελευταίο μεγάλου φορτίου στην αγορά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης