Φωτογραφίες: Εσείς θα... «ψηνόσασταν» για ένα μπάνιο στο πιο πρωτόγονο τζακούζι του κόσμου;

Φωτογραφίες: Εσείς θα... «ψηνόσασταν» για ένα μπάνιο στο πιο πρωτόγονο τζακούζι του κόσμου;

Μπορεί να μοιάζει με βασανιστήριο, αλλά οι ντόπιοι ισχυρίζονται ότι είναι η απόλυτη χαλαρωτική εμπειρία

Φωτογραφίες: Εσείς θα... «ψηνόσασταν» για ένα μπάνιο στο πιο πρωτόγονο τζακούζι του κόσμου;
Με την πρώτη ματιά, η εικόνα ενός γυμνού ανθρώπου μέσα σε ένα τεράστιο καζάνι που βρίσκεται πάνω σε δυνατή φωτιά και το περιβάλλουν πανύψηλες φλόγες εμπνέει σίγουρα κάποια ανησυχία...

Μην ανησυχείτε όμως, ο εν λόγω κύριος δεν είναι παρά ένας από τους πολυάριθμους τουρίστες που συρρέουν στην περιοχή Τιμπιάο των Φιλιππίνων για να απολαύσουν την εμπειρία ενός παραδοσιακού μπάνιου Καουά, μέσα σε καζάνια που χρησιμοποιούνταν παλαιότερα για την παρασκευή ζάχαρης.

Κλείσιμο


Ο Michael Diez από την Μανίλα αποφάσισε να εξερευνήσει περισσότερο τροπικές περιοχές της χώρας του, προκειμένου να νιώσει ξανά «κοντά με τη φύση», μετά από χρόνια που ζει στη μεγαλούπολη. Από το ταξίδι του στο Τιμπιάο δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει και η πιο διάσημη εμπειρία που προσφέρει η περιοχή στους τουρίστες, η οποία δεν είναι άλλη από το μπάνιο στο πιο πρωτόγονο τζακούζι του κόσμου.



Ο λογιστής μάλιστα φρόντισε να καταγράψει την εμπειρία του σε πολλές φωτογραφίες, οι οποίες κάνουν σήμερα τον γύρο του διαδικτύου.

Το πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπο του Diez τον κάνει να μοιάζει με το πιο...πρόθυμο θύμα κανίβαλων στην ιστορία της ανθρωπότητας, ωστόσο δεν είναι τυχαίο. Μπορεί εκ πρώτης όψεως το μπάνιο Καουά να μοιάζει με βασανιστήριο, όμως στην πραγματικότητα είναι μια πολύ χαλαρωτική εμπειρία, επισημαίνει η Daily Mail, καθώς το προσωπικό των λουτρών φροντίζει την κάθε λεπτομέρεια: από τη διατήρηση της σωστής θερμοκρασίας του νερού μέχρι την επιλογή των αρωματικών φυτών που απογειώνουν τις αισθήσεις.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης