Ο πρωθυπουργός της Αργεντινής συνομιλεί με τον Τραμπ... και την Ιβάνκα

Ο πρωθυπουργός της Αργεντινής συνομιλεί με τον Τραμπ... και την Ιβάνκα

Ηταν παρούσα και στη συνάντηση με τον Ιάπωνα πρωθυπουργό!

Ο πρωθυπουργός της Αργεντινής συνομιλεί με τον Τραμπ... και την Ιβάνκα
Σημαντικό ρόλο φαίνεται πως θα παίξει η κόρη του νέου προέδρου των ΗΠΑ, Ιβάνκα Τραμπ στα πολιτικά δρώμενα, αφού συμμετείχε τόσο στην συνάντηση με τον Ιάπωνα πρωθυπουργό Αμπε αλλά και στην πρώτη επίσημη τηλεφωνική συνομιλία!

Οπως αναφέρει δημοσίευμα, ο Mauricio Macri, πρωθυπουργός της Αργεντινής τηλεφώνησε στον Ντόναλντ Τραμπ με σκοπό να τον συγχαρεί για την νίκη του στις εκλογές, είχε όμως  την ευκαιρία να «τα πει» και με την Ιβάνκα, την οποία όπως αποκάλυψε σε ΜΜΕ γνωρίζει από τα παιδικά της χρόνια. 

Κλείσιμο
Μάλιστα αυτό δεν ήταν το μοναδικό τηλεφώνημα μεταξύ των δύο αντρών. Όπως αναφέρει η εφημερίδα La Nacion, πριν τις εκλογές ο Ντόναλντ Τραμπ συνομίλησε με τον αργεντινό ηγέτη και του ζήτησε να δώσει την άδεια για την κατασκευή ενός κτιρίου 35 ορόφων που πρόκειται να χτίσει ο Τραμπ στο Μπουένος Άιρες.

«Δεν ήταν απλά μία κουβέντα γεωπολιτική» επισημαίνει δημοσιογράφος του περιοδικού Journalism for Everybody.

Από την άλλη ο εκπρόσωπος Τύπου του κυρίου Marci  έσπευσε να διαψεύσει ότι υπήρξε οποιαδήποτε συνομιλία.

Πάντως παρά τις δηλώσεις του νέου Προέδρου ότι θα διαχωρίσει πλήρως τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, (τις οποίες πλέον θα αναλάβουν τα τρία του παιδιά), με τα προεδρικά του καθήκοντα, κάτι τέτοιο δεν έχει πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής.  

Στην πρώτη επίσημη συνάντηση του Τραμπ, με τον Ιάπωνα πρωθυπουργό Shimzo Αbe και τους εκπροσώπους του, το παρών έδωσε τόσο η κόρη του, όσο και ο επιχειρηματίας σύζυγός της Jared Kushner. Οι εικόνες μάλιστα που έδειχναν του ζευγάρι να συνομιλεί και να γελά με τον ισχυρό άντρα της Ιαπωνίας, έκαναν το γύρο του κόσμο, προκαλώντας ποικίλα σχόλια.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης