Προανήγγειλε την αυτοκτονία της με αινιγματικές αναρτήσεις στο Facebook

Προανήγγειλε την αυτοκτονία της με αινιγματικές αναρτήσεις στο Facebook

Δείτε τι έγραφε στην προσωπική της σελίδα πέντε μέρες προτού τη βρει νεκρή η αστυνομία

Προανήγγειλε την αυτοκτονία της με αινιγματικές αναρτήσεις στο Facebook
Τη διάλυση του γάμου της μετά από τριάντα ολόκληρα χρόνια δεν μπόρεσε να αντέξει μια Ρωσίδα καθηγήτρια ιστορίας, η οποία ζούσε μαζί με τον Αμερικανό σύζυγό της τις τελευταίες δεκαετίες στη Νέα Υόρκη. 

Έτσι, αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της, προαναγγέλλοντας μάλιστα τον θάνατό της με μια σειρά οργισμένων αναρτήσεων στην προσωπική της σελίδα στο Facebook.

Κλείσιμο
«Τριάντα χρόνια γεμάτα ψέματα. Δεν μπορώ να συνεχίσω να ζω έτσι. Η θλίψη μου είναι αβάσταχτη» έγραψε η 52χρονη Dr. Michelle Lamarche Marrese στην τελευταία της ανάρτηση που ανέβασε στο Facebook στις 25 Οκτώβρη, πέντε μέρες προτού οι αστυνομικοί βρουν το άψυχο κορμί της μαζί με ένα σημείωμα αυτοκτονίας στο διαμέρισμά της στο Άπερ Ιστ Σάιντ.

Στην ίδια ανάρτηση χαρακτήριζε τον σύζυγό της ως «σκατοψεύτη» που αφήνει τη γυναίκα του να υποφέρει, χωρίς να σκέφτεται ποτέ τις ανάγκες της αλλά μόνο τις δικές του,



Δύο μέρες νωρίτερα, η αναγνωρισμένη ακαδημαϊκός είχε πει από τη φίλη της Greta Bucher, καθηγήτρια στο Γουέστ Πόιντ, ότι σκόπευε να την ορίσει ως «legacy contact» (επαφή-κληρονόμο) στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, δηλ. ως το άτομο που θα μπορεί να διαχειρίζεται το λογαριασμό της όταν αυτή «φύγει» οριστικά.

«Greta, πρόσθεσε στο όνομά μου στη σελίδα μου τη φράση "Εις μνήμην της" εάν δεν ακούσεις νέα μου μέσα στην εβδομάδα», έγραψε η απελπισμένη γυναίκα στον τοίχο της φίλης της, κάτι που αποκαλύπτει πόσο αποφασισμένη ήταν να δώσει τέλος στη ζωή της.

Στις 22 Οκτωβρίου η Marrese είχε δημοσιεύσει ένα αινιγματικό post στον τοίχο της, με το οποίο ενδεχομένως να προσπαθούσε να ενοχοποιήσει τον σύζυγό της, ο οποίος της είχε ζητήσει πρόσφατα διαζύγιο: «Αυτή η ανάρτηση γίνεται για νομικούς λόγους. Εάν η αστυνομία δεν τον συλλάβει ενός 48 ωρών και έχω πάθει κακό, θα γνωρίζετε τι συνέβη. Τριάντα χρόνια και όλα πήγαν σκ...τά», έγραψε η 52χρονη.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, η σορός της Marrese βρέθηκε στο κρεβάτι της, μέσα στην κρεβατοκάμαρα που είχε κλειδωθεί από μέσα. Δεν υπήρχαν ίχνη τραύματος, ενώ η γυναίκα φέρεται να είχε αφήσει και σημείωμα στον άνδρα της, με το οποίο του «ζητούσε να τη συγχωρήσει» και να εξηγήσει στον κόσμο γιατί έκανε αυτό που έκανε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης