Βίντεο - σοκ: Ζευγάρι καταρρέει στο πεζοδρόμιο μετά από υπερβολική δόση ηρωίνης

Βίντεο - σοκ: Ζευγάρι καταρρέει στο πεζοδρόμιο μετά από υπερβολική δόση ηρωίνης

Οι περαστικοί επέλεξαν να τους τραβήξουν βίντεο γελώντας από το να καλέσουν βοήθεια

Βίντεο - σοκ: Ζευγάρι καταρρέει στο πεζοδρόμιο μετά από υπερβολική δόση ηρωίνης
Ένα σοκαριστικό βίντεο κάνει τον γύρο του κόσμου, καθώς προβάλλει δυο ανθρώπους, οι οποίοι καταρρέουν στο πεζοδρόμιο μετά από υπερβολική δόση ηρωίνης.

Το περιστατικό διαδραματίστηκε στο Μέμφις των ΗΠΑ, ενώ ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως οι περαστικοί επέλεξαν να τραβήξουν βίντεο την τραγική σκηνή και όχι να καλέσουν ιατρική βοήθεια.

Κλείσιμο


Το επίμαχο βίντεο δημοσιεύθηκε στον προσωπικό λογαριασμό ενός αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος, μάλιστα, ακούγεται να γελάει ενώ το τραβάει. Ο ίδιος αργότερα σχολίασε πως δεν ήταν δική του δουλειά να τους βοηθήσει, ενώ υποστήριξε:«Αυτά που έκαναν ήταν παιδιάστικα πράγματα. Έγιναν θέαμα και μου προκάλεσε γέλιο
». Ο νεαρός πρόσθεσε πως: «Ξέρω στα σίγουρα πως τα παιδιά βρίσκονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όταν δουν αυτό το βίντεο, ξέρετε τι θα πουν; Ότι δεν θέλουν να φαίνονται σαν χαζοί και δεν θέλουν να κάνουν χρήση ναρκωτικών».




Το ζευγάρι των χρηστών ηρωίνης, που είναι μια 59χρονη γυναίκα και τον σύντροφό της, συνήλθε μετά από τη βοήθεια των τραυματιοφορέων που έφτασαν αργότερα και τους πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες. Η 59χρονη, ωστόσο, συνελήφθη, καθώς εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης εναντίον της. H τύχη τους συντρόφου της παραμένει άγνωστη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης