Μακελειό στη Νίκαια: Βρέθηκε ζευγάρι από τη Σκωτία που ήταν αγνοούμενοι

Μακελειό στη Νίκαια: Βρέθηκε ζευγάρι από τη Σκωτία που ήταν αγνοούμενοι

Η αγωνιώδης αναζήτηση των συγγενών τους, οι οποίοι είχαν χάσει τα ίχνη τους για ώρες μετά την επίθεση του 31χρονου Γαλλοτυνήσιου

Μακελειό στη Νίκαια: Βρέθηκε ζευγάρι από τη Σκωτία που ήταν αγνοούμενοι
Χάος, πανικός, θλίψη... Ελάχιστες είναι οι καλές ειδήσεις που βγαίνουν κατά την κάλυψη τραγικών γεγονότων τόσο μεγάλης κλίμακας. Μία από αυτές αφορά ένα ζευγάρι τουριστών από τη Σκωτία, το οποίο βρέθηκε στη Νίκαια και κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του στο σημείο του μακελειού. Μετά από πολλές ώρες αγωνίας και ενώ είχαν θεωρηθεί αγνοούμενοι, οι δύο Σκωτσέζοι έδωσαν σημεία ζωής, στέλνοντας μήνυμα στους οικείους τους ότι είναι καλά και επιστρέφουν στη χώρα τους.

Η 27χρονη Κάρολ Άνι Κοάν και ο 30χρονος σύζυγός της Ρος Κοάν, θέλησαν να απολαύσουν τις διακοπές τους στην πανέμορφη πόλη της γαλλικής Ριβιέρας. Δεν φαντάζονταν ότι μπορούσε να τους τύχει κάτι τέτοιο. Όταν συνέβη η επίθεση με το φορτηγό, από τον 31χρονο Γαλλοτυνήσιο εγκληματία, βρίσκονταν σε εκείνο το σημείο, προκειμένου να συμμετάσχουν στις φαντασμαγορικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της εθνικής γιορτής της Γαλλίας.

Κλείσιμο
Μετά την επίθεση, τα ίχνη τους χάθηκαν και οι συγγενείς τους αδυνατούσαν να επικοινωνήσουν μαζί τους. Επόμενο ήταν ο νους τους να πάει στο χειρότερο. Μίλησαν με τις γαλλικές αρχές και τους δήλωσαν ως αγνοούμενους. Η αδερφή της 27χρονης Κάρολ Άνι, Έιμι Στάντον, πόσταρε στο Facebook το αγνοούμενο ζευγάρι και ζητούσε πληροφορίες.

Λίγες ώρες αργότερα, η ίδια επανήλθε στα social media και ανακοίνωσε ότι η αδερφή της και ο γαμπρός της βρέθηκαν, είναι καλά στην υγεία τους και επιστρέφουν το βράδυ της Παρασκευής στη Σκωτία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης