Βίντεο: Το Χόλιγουντ αντιδρά στο κινέζικο φεστιβάλ που θανατώνει σκυλιά

Βίντεο: Το Χόλιγουντ αντιδρά στο κινέζικο φεστιβάλ που θανατώνει σκυλιά

Ο Χοακίν Φοίνιξ, ο Ματ Ντέιμον, η Ρούνει Μάρα, η Σια και η Πάμελα Άντερσον είναι μόνο μερικοί από τους διάσημους πρωταγωνιστές ενός βίντεο που χρησιμοποιεί αποκρουστικές εικόνες από το φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα

Βίντεο: Το Χόλιγουντ αντιδρά στο κινέζικο φεστιβάλ που θανατώνει σκυλιά
Τα τελευταία 7 χρόνια, ένα εξευτελιστικά βάναυσο φεστιβάλ λαμβάνει χώρα στην Κίνα, όπου χιλιάδες σκυλιά θανατώνονται και ύστερα προσφέρονται ως μερίδες φαγητού στους εκατοντάδες (απάνθρωπους) θεατές. Φέτος, ξέσπασε μια τεράστια καμπάνια, που λαμβάνουν μέρος και πολλοί ηθοποιοί του Χόλιγουντ, που ζητούν να σταματήσει αυτή η αγριότητα. 

Εδώ και 400 χρόνια, οι Κινέζοι θεωρούν πως το να καταναλώνουν σκυλίσιο κρέας μπορεί να τους προσφέρει καλύτερη ποιότητα ζωής (βιολογικά μιλώντας πάντα), και τα τελευταία χρόνια στήνουν και μια γιορτή για να τιμήσουν αυτή τους την συνήθεια. 

Κλείσιμο
Στο Γιούλιν, περισσότερα από 10.000 σκυλιά φυλακίζονται, βασανίζονται, θανατώνονται και τέλος τρώγονται από τους εκατοντάδες απάνθρωπους θεατές ενός απαρχαιωμένης αισθητικής φεστιβάλ που προκαλεί το λιγότερο αποστροφή, την ίδια στιγμή που κυβερνητικοί παράγοντες αρνούνται οποιαδήποτε εμπλοκή, αλλά δεν ενεργούν και ενάντια αυτού. Φέτος, μια μεγάλη καμπάνια που μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να σώσει μερικών εκ των φυλακισμένων σκύλων, προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη για το αυτονόητο.

Ο Χοακίν Φοίνιξ, ο Ματ Ντέιμον, η Ρούνει Μάρα, η Σια και η Πάμελα Άντερσον είναι μόνο μερικοί από τους διάσημους πρωταγωνιστές ενός βίντεο, όπως αναφέρει το cinemag, που χρησιμοποιεί αποκρουστικές εικόνες από το φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης