Μια χρυσή... κοτομπουκιά χαρίζουν τα ιαπωνικά McDonald's σε νικητή διαγωνισμού

Μια χρυσή... κοτομπουκιά χαρίζουν τα ιαπωνικά McDonald's σε νικητή διαγωνισμού

Ο διαγωνισμός, που θα διεξαχθεί μέσω των social media, καλεί τους συμμετέχοντες να εντοπίσουν σε διάφορα events και να κάνουν tag έναν νέο παράξενο χαρακτήρα, ο οποίος ονομάζεται Kaito Nuggets

Μια χρυσή... κοτομπουκιά χαρίζουν τα ιαπωνικά McDonald's σε νικητή διαγωνισμού
«Πυρετό του χρυσού» αναμένεται να προκαλέσει η αλυσίδα φαστ-φουντάδικων McDonald's στην Ιαπωνία, με έναν διαγωνισμό που χαρίζει ως έπαθλο μία... ολόχρυση κοτομπουκιά 18 καρατίων, αξίας 2.000 δολαρίων.

Ο διαγωνισμός, που θα διεξαχθεί μέσω των social media από τις 8 μέχρι τις 28 Ιουνίου, καλεί τους συμμετέχοντες να εντοπίσουν σε διάφορα events και να κάνουν tag έναν νέο παράξενο χαρακτήρα, ο οποίος ονομάζεται Kaito Nuggets και συστήνεται ως «κλέφτης σαλτσών». 

Κλείσιμο


Η εταιρεία παρουσίασε αυτόν τον αλλόκοτο χαρακτήρα με το «καναρινί» κουστούμι για να προωθήσει δύο νέες σος για τις κοτομπουκιές της. Τώρα ζητά από τους χρήστες στα social media να μεταμορφωθούν σε «κυνηγούς κεφαλών» και να βοηθήσουν στη σύλληψη του... λωποδύτη, φωτογραφίζοντάς τον και αναρτώντας τα «πειστήρια» στις σελίδες τους.



Αν και δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο πώς θα επιλεγούν οι νικητές του διαγωνισμού, η διεθνής αλυσίδα εστιατορίων έχει δηλώσει πως το πρώτο βραβείο θα είναι μία χρυσή κοτομπουκιά βάρους 50 γραμμαρίων, ενώ 21 ακόμα άτομα θα κερδίσουν δωρεάν γεύματα με κοτομπουκιές για πολλές εβδομάδες.

Κι αν αυτό δεν είναι αρκετό δέλεαρ για να συμμετέχει κανείς στον διαγωνισμό, ίσως τον πείσουν οι πρωτότυπες χορευτικές φιγούρες του Kaito Nuggets...



via GIPHY

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης