Τρανσέξουαλ έκανε ενέσεις με τσιμέντο στο πρόσωπο για να γίνει πιο όμορφη

Τρανσέξουαλ έκανε ενέσεις με τσιμέντο στο πρόσωπο για να γίνει πιο όμορφη

Μετά από 10 ολόκληρα χρόνια περιθωριοποίησης, βρήκε τελικά τη σωτηρία σε μια τηλεοπτική εκπομπή με πλαστικούς χειρουργούς 

Τρανσέξουαλ έκανε ενέσεις με τσιμέντο στο πρόσωπο για να γίνει πιο όμορφη
Μετά από περισσότερο από μια δεκαετία κατάθλιψης και περιθωριοποίησης, μια τρασέξουαλ που το 2015 είχε κάνει ενέσεις με τσιμέντο στο πρόσωπό της προκειμένου να γίνει ομορφότερη, βρήκε τελικά τη σωτηρία σε μια τηλεοπτική εκπομπή με πλαστικούς χειρουργούς που βοηθούν θύματα αποτυχημένων επεμβάσεων.

Η Rajee Narinesingh ζούσε έναν εφιάλτη εδώ και 11 χρόνια, λόγω των ακραίων παραμορφώσεων που είχε προκαλέσει στο πρόσωπό της μια συνεδρία με την απατεώνισσα αισθητικό Oneal Ron Morris (επίσης τρανσέξουαλ) η οποία της είχε χορηγήσει ενέσεις με τσιμέντο και στεγανωτικό ελαστικών στα ζυγωματικά, στο κούτελο και στο πηγούνι. Ως αποτέλεσμα της παράνομης «θεραπείας», η άτυχη Rajee κατέληξε με τεράστια εξογκώματα σε όλο της το πρόσωπο, τα οποία μάλιστα δεν μπορούσε να ξεφορτωθεί, αφού η προσκόλληση των ενθεμάτων στα νεύρα και τους μύες είχε καταστήσει αδύνατη οποιαδήποτε επιδιορθωτική επέμβαση.

Κλείσιμο
Η άτυχη γυναίκα πριν την επέμβαση 



Η απελπισμένη γυναίκα είχε απευθυνθεί πριν από δύο χρόνια στην εκπομπή «Botched» του καναλιού E!, ωστόσο η ομάδα των γιατρών της είχε πει ότι θα ήταν πολύ επικίνδυνο να προχωρήσουν άμεσα σε επέμβαση αφαίρεσης των ενθεμάτων, αφού ο κίνδυνος επιπλοκών ήταν ιδιαίτερα υψηλός. Ωστόσο, μετά από θεραπεία δύο ετών με στεροειδή, οι πλαστικοί χειρούργοι της εκπομπής έκριναν ότι το πρόσωπο της Rajee είχε μαλακώσει αρκετά ώστε να προχωρήσουν στην επέμβαση και αποφάσισαν να κάνουν ό,τι μπορούν ώστε να της δώσουν την ευκαιρία να ζήσει μια φυσιολογική ζωή.

Μετά την επέμβαση απέκτησε την ευκαιρία για μια νέα ζωή



Όπως μπορεί κανείς να δει στο βίντεο, η σειρά επέμβάσεων στην οποία υπέβαλλε το team της εκπομπής την παραμορφωμένη γυναίκα στέφθηκαν με απόλυτη αποτυχία, με την ίδια να δηλώνει στο τέλος του επεισοδίου ότι έχει ανακτήσει την αισιοδοξία της και το κέφι της για τη ζωή, καθώς ξαναβρήκε το πρόσωπό της μετά από 10 ολόκληρα χρόνια.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης