ΗΠΑ: 90 ετών, πρώην γερουσιαστής, 20 χρόνια χήρος και τώρα παντρεύεται... έναν άντρα!

ΗΠΑ: 90 ετών, πρώην γερουσιαστής, 20 χρόνια χήρος και τώρα παντρεύεται... έναν άντρα!

Ο 90χρονος πρώην γερουσιαστής Harris Wofford χρημάτισε σύμβουλος του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ και του Τζον Κένεντι - Χήρος επί 20 χρόνια, αποκαλύπτει τι τον γοήτευσε στον κατά 50 χρόνια νεώτερο σύντροφό του

ΗΠΑ: 90 ετών, πρώην γερουσιαστής, 20 χρόνια χήρος και τώρα παντρεύεται... έναν άντρα!
Ο Harris Wofford, πρώην γερουσιαστής στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, αποκάλυψε ότι το προσεχές Σάββατο παντρεύεται τον 40χρονο σύντροφό του. Η αποκάλυψη ίσως να μην ήταν είδηση, αν ο Wofford, 90 ετών, δεν ήταν γνωστός στην χώρα του. Ο 90χρονος άντρας χρημάτισε σύμβουλος του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ και του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Τζον Κένεντι ενώ το 1992 ο Μπιλ Κλίντον τον προόριζε για την θέση του αντιπροέδρου των ΗΠΑ, την οποία τελικά έδωσε στον Αλ Γκορ.

Ο Wofford έκανε ο ίδιος την αποκάλυψη για την σχέση και τον γάμο του με τον 40χρονο  Matthew Charlton από την στήλη που διατηρεί στην εφημερίδα New York Times. Όπως αναφέρει ο 90χρονος άντρας είχε για 48 χρόνια έναν πολύ ευτυχισμένο γάμο με την σύζυγό του Clare, η οποία πέθανε το 1996 από λευχαιμία. Ο Wofford υποστηρίζει ότι έμεινε για πέντε χρόνια χωρίς σύντροφο, έχοντας δίπλα του συγγενείς και φίλους, αλλά δεν περίμενε πως θα ζήσει ξανά μια τρυφερή ερωτική ιστορία, όπως αυτή που βίωσε με την σύζυγό του.

Κλείσιμο
Το 2001, ο 90χρονος πρώην γερουσιαστής γνώρισε τον 25χρονο τότε Charlton και, όπως τονίζει, τον γοήτευσε «το περιπετειώδες πνεύμα του 25χρονου άντρα»
. Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι και ο ίδιος χαρακτηρίζει τον εαυτό του «τυχερό» που για δεύτερη φορά έχει συναντήσει στην ζωή του την ευτυχία.

Ο πρώην γερουσιαστής μίλησε στα παιδιά του για τον σύντροφό του τρία χρόνια μετά την σχέση τους και, παρόλο που δεν αναφέρεται ευθέως στην αντίδρασή τους, γράφει: «Ο δεσμός που για εμάς είναι εντελώς φυσικό πράγμα, για τους άλλους δημιουργεί μια παράξενη έκπληξη»
. Ο 90χρονος αναφέρει ότι «δεν κατηγοριοποιεί αυτούς που αγαπά ανάλογα με το φύλο τους» και υποστηρίζει: «Είχα επί μισό αιώνα ένα γάμο με μια υπέροχη γυναίκα, και τώρα είμαι τυχερός που για δεύτερη φορά έχω βρει την ευτυχία».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης