Βρετανία: Μια «φιλική» γροθιά είχε τραγική κατάληξη

Βρετανία: Μια «φιλική» γροθιά είχε τραγική κατάληξη

Μια έξοδος δύο φίλων για ποτό στην Βρετανία είχε τραγική κατάληξη, όταν ο 42χρονος Phillip Evans ανέφερε στον 25χρονο φίλο του ότι δεν τον έχουν γρονθοκοπήσει ποτέ

Βρετανία: Μια «φιλική» γροθιά είχε τραγική κατάληξη
Σε τρία χρόνια φυλακή για ανθρωποκτονία καταδικάστηκε ο 25χρονος Patrick Ryan από το West Midlands της Βρετανίας. Η ιστορία του νεαρού άντρα είναι εξαιρετικά ασυνήθιστη, αφού δεν είχε υπόψη του να διαπράξει φόνο, όταν στις 11 Οκτωβρίου βγήκε για ποτό με τον 42χρονο φίλο και γείτονά του Phillip Evans.

Καθώς οι δύο άντρες έπιναν ο 42χρονος ανέφερε στον φίλο του ότι ποτέ δεν τον έχουν γρονθοκοπήσει και ζήτησε από τον 25χρονο να το κάνει. Όμως, το χτύπημα όπως φαίνεται ήταν μοιραίο, αφού ο Evans δεν συνήλθε ποτέ από αυτό.

Κλείσιμο


Ο Martin Slevin, εκπρόσωπος της αστυνομίας στο West Midlands, δήλωσε για την υπόθεση: «Ο Evans ήταν ένας ευτυχισμένος οικογενειάρχης μέχρι που άρχισε να εργάζεται νυχτερινές βάρδιες και αυτό επηρέασε τον ύπνο του. Άρχισε να πίνει για να χαλαρώσει και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει την οικογένειά του και να γίνει αλκοολικός. Έχασε την ζωή του με τραγικό τρόπο και τώρα ο φίλος και γείτονάς του θα φυλακιστεί για τον θάνατό του και θα πρέπει να ζήσει με τις συνέπειες της βάναυσης πράξης του για την υπόλοιπη ζωή του».

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο η βραδιά για τους δύο φίλους είχε αρχίσει ευχάριστα και τίποτα δεν προμήνυε το τραγικό συμβάν που θα επακολουθούσε, όμως η γροθιά στο πρόσωπο του 42χρονου από τον 25χρονο φίλο του προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία και καρδιακή προσβολή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης