Bίντεο σοκ: Τους πέταξε στον αέρα τρένο που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα

Bίντεο σοκ: Τους πέταξε στον αέρα τρένο που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα

Δύο άνδρες προσπάθησαν να διασχίσουν τις γραμμές του τρένου όμως δεν πρόσεξαν ότι από την απέναντι πλευρά ερχόταν προς τα πάνω τους ένας συρμός με πλήρη ταχύτητα

Bίντεο σοκ: Τους πέταξε στον αέρα τρένο που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα
Οι εικόνες κόβουν κυριολεκτικά την ανάσα και καταγράφηκαν στην πόλη Οστροκοβίτσε στην Τσεχία. Όπως βλέπουμε από την κάμερα ασφαλείας, δύο άνδρες αποφασίζουν να διασχίσουν τις γραμμές στον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης, θεωρώντας ότι είναι ασφαλές καθώς ήδη βρίσκεται ένας συρμός σταματημένος.

Όμως δεν προσέχουν τι γίνεται από την αντίθετη κατεύθυνση όπου μία άλλη αμαξοστοιχία έρχεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Οι δύο άνδρες αντιλαμβάνονται την τελευταία στιγμή τι συμβαίνει και κάνουν την ύστατη προσπάθεια να σωθούν. Αυτό όμως που τελικά τους σώζει είναι η ίδια η ταχύτητα του τραίνου καθώς το ρεύμα του αέρα που έχει σηκώνει τους δύο άνδρες στον αέρα και τους πετά πάνω στην αποβάθρα.

Κλείσιμο
Όπως βλέπουμε από τις σοκαριστικές εικόνες, παρά την τρομακτική ένταση της σκηνής ο ένας εκ των δύο ανδρών που φαίνονται στην κάμερα επέζησε (το ίδιο έγινε και με τον δεύτερο) αν και είχα σημαντικά τραύματα σε όλο το σώμα. Η τύχη τους πάντως είναι πρωτοφανής, καθώς βλέποντας ξανά και ξανά το βίντεο είναι σχεδόν αδύνατο να κατανοήσει κανείς το πως κατάφεραν να επιζήσουν.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης