Πτήση MH370: Εντός της περιοχής έρευνας τα νέα συντρίμμια που βρέθηκαν στη Μοζαμβίκη

Πτήση MH370: Εντός της περιοχής έρευνας τα νέα συντρίμμια που βρέθηκαν στη Μοζαμβίκη

Η τοποθεσία των νέων ευρημάτων «συνάδει» με τα πλάνα που είχαν καταρτιστεί για την κατεύθυνση όπου παρασύρθηκαν τα συντρίμμια του Boeing 777 της Malaysia Airlines

Πτήση MH370: Εντός της περιοχής έρευνας τα νέα συντρίμμια που βρέθηκαν στη Μοζαμβίκη
Η τοποθεσία όπου βρέθηκαν εχθές συντρίμμια ενός επιβατικού αεροσκάφους, στα ανοικτά των ακτών της Μοζαμβίκης, στη νοτιοανατολική Αφρική, συνάδει με τα πλάνα έρευνας που είχαν καταρτιστεί για το πού θα μπορούσαν να έχουν παρασυρθεί τα κομμάτια του μοιραίου Boeing 777, το οποίο εξαφανίστηκε μυστηριωδώς ενώ εκτελούσε την πτήση MH370 της Malaysia Airlines το 2014, δήλωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών της Αυστραλίας Ντάρεν Τσέστερ.

«Η περιοχή όπου ανακαλύφθηκαν συντρίμμια βρίσκεται εντός των πλάνων κατεύθυνσης (σ.σ. των συντριμμιών) που είχε εκπονήσει η Υπηρεσία Ασφάλειας των Μεταφορών της Αυστραλίας. Σύμφωνα με αυτά, η περιοχή της έρευνας για (το Μπόινγκ που εκτελούσε) την MH370 είναι ο νότιος Ινδικός Ωκεανός»
Κλείσιμο
, ανέφερε ο Τσέστερ σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα.

Το Μπόινγκ 777 των Μαλαισιανών Αερογραμμών εξαφανίστηκε με 239 επιβαίνοντες ενώ εκτελούσε την πτήση από την Κουάλα Λουμπούρ στο Πεκίνο, τον Μάρτιο του 2014.

Χθες εντοπίστηκαν συντρίμμια που ενδέχεται να προέρχονται από την ουρά του Μπόινγκ, σύμφωνα με ερευνητές από τις ΗΠΑ, τη Μαλαισία και την Αυστραλία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης