Απίστευτο: Διαδηλωτές έκαναν σαμποτάζ και άφησαν 10 εκατ. ανθρώπους χωρίς νερό

Απίστευτο: Διαδηλωτές έκαναν σαμποτάζ και άφησαν 10 εκατ. ανθρώπους χωρίς νερό

Θα χρειαστούν τρεις με τέσσερις ημέρες προκειμένου να αποκατασταθούν οι βλάβες που έχει υποστεί το δίκτυο, ενώ αποφασίστηκε να μείνουν κλειστά όλα τα σχολεία στο Δελχί

Απίστευτο: Διαδηλωτές έκαναν σαμποτάζ και άφησαν 10 εκατ. ανθρώπους χωρίς νερό
Την επέμβαση του στρατού προκάλεσε η ενέργεια διαδηλωτών να σαμποτάρουν έναν από τους βασικούς αγωγούς του δικτύου ύδρευσης στο Δελχί της Ινδίας, με αποτέλεσμα να μείνουν χωρίς πόσιμο νερό πάνω από 10 εκατ. άνθρωποι!

Οι διαδηλωτές εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για τις ποσοστώσεις στις θέσεις εργασίας μεταξύ της κάστας στην οποία υπάγονται, καταστρέφοντας μέρος του δικτύου του καναλιού Μουνάκ, το οποίο πλέον, φυλάσσεται από άνδρες του στρατού.

Κλείσιμο
Οι αρχές στο Δελχί μοιράζουν πόσιμο νερό στους κατοίκους


Όπως ενημέρωσαν επισήμως οι αρχές, θα χρειαστούν τρεις με τέσσερις ημέρες προκειμένου να αποκατασταθούν οι βλάβες που έχει υποστεί το δίκτυο, ενώ αποφασίστηκε να μείνουν κλειστά όλα τα σχολεία στο Δελχί, ώστε να αντιμετωπιστεί η κρίση που έχει προκληθεί στη μεγάλη πόλη.

Από τις συγκρούσεις των διαδηλωτών με την αστυνομία που έχουν προηγηθεί για το συγκεκριμένο λόγο, 16 άνθρωποι σκοτώθηκαν και εκατοντάδες τραυματίστηκαν στο τριήμερο αυτό των αναταραχών.

Στο Δελχί κατοικούν περίπου 16 εκατ. άνθρωποι, τα τρία πέμπτα των οποίων τροφοδοτούνται με νερό από το συγκεκριμένο δίκτυο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης