Τρεις τραυματίες από ανεμοστρόβιλο στο Μπέρμιγχαμ της Αλαμπάμα

Τρεις τραυματίες από ανεμοστρόβιλο στο Μπέρμιγχαμ της Αλαμπάμα

Πολλά σπίτια υπέστησαν ζημιές, δέντρα ξεριζώθηκαν και υπήρξαν διακοπές ηλεκτροδότησης στις περιοχές από όπου πέρασε ο ανεμοστρόβιλος - Ισχυρές καταιγίδες πλήττουν την πολιτεία από την Τετάρτη

Τρεις τραυματίες από ανεμοστρόβιλο στο Μπέρμιγχαμ της Αλαμπάμα
Ανεμοστρόβιλος έπληξε την πόλη Μπέρμιγχαμ της αμερικανικής πολιτείας της Αλαμπάμα προκαλώντας μεγάλες ζημιές σε σπίτια, ξεριζώνοντας δέντρα και τραυματίζοντας τουλάχιστον τρία άτομα, σύμφωνα με ανακοινώσεις των τοπικών αρχών και της εθνικής μετεωρολογικής υπηρεσίας των ΗΠΑ.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο μετεωρολόγος Τζόντι Άαρον, ο ανεμοστρόβιλος έπληξε τη νοτιοδυτική πλευρά της πόλης γύρω στις 17:00 τοπική ώρα (01:00 ώρα Ελλάδας)

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τον Σον Έντουαρντς, αξιωματικό του τοπικού ΑΤ, τουλάχιστον τρεις άνθρωποι διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, ωστόσο οι τραυματισμοί τους δεν είναι σοβαροί. Όπως ανέφερε ο Έντουαρντς, πολλά σπίτια υπέστησαν ζημιές, δέντρα ξεριζώθηκαν και υπήρξαν διακοπές ηλεκτροδότησης στις περιοχές από όπου πέρασε ο ανεμοστρόβιλος.

Ισχυρές καταιγίδες σημειώνονται στην πολιτεία της Αλαμπάμα από την Τετάρτη και η εθνική μετεωρολογική υπηρεσία των ΗΠΑ είχε εκδώσει προειδοποίηση για τον κίνδυνο πλημμυρών στην ευρύτερη περιοχή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης