Lufthansa: Ακυρώνονται όλες οι πτήσεις από και προς την Αθήνα την Δευτέρα

Lufthansa: Ακυρώνονται όλες οι πτήσεις από και προς την Αθήνα την Δευτέρα

Ακυρώνονται όλες οι πτήσεις της Lufthansa από και προς την Αθήνα τη Δευτέρα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, εξαιτίας της συνεχιζόμενης απεργίας από το συνδικάτο πληρωμάτων

Lufthansa: Ακυρώνονται όλες οι πτήσεις από και προς την Αθήνα την Δευτέρα
Ακυρώνονται όλες οι πτήσεις της Lufthansa από και προς την Αθήνα τη Δευτέρα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, εξαιτίας της συνεχιζόμενης απεργίας από το συνδικάτο πληρωμάτων UFO.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, «η Lufthansa εκφράζει τη λύπη της και θα κάνει ό,τι είναι δυνατό προκειμένου οι επιβάτες να προωθηθούν σε άλλες πτήσεις. Καλούμε όλους τους επιβάτες που διαθέτουν εισιτήριο για αυριανή πτήση να επικοινωνήσουν με τους ταξιδιωτικούς τους πράκτορες ή να επισκεφθούν το Lh.com (my booking) προκειμένου να διερευνήσουν τις επιλογές τους. Επιπλέον καλούμε τους επιβάτες να μην μεταβούν στο αεροδρόμιο».

Κλείσιμο
Η απεργία του συνδικάτου είχε μέχρι στιγμής μείνει μόνο στα αεροδρόμια της Φρανκφούρτης και του Ντίσελντορφ, ωστόσο, όπως φαίνεται επεκτείνεται, με αποτέλεσμα να ακυρώνονται περίπου 929 πτήσεις τη Δευτέρα, γεγονός που επηρεάζει πάνω από 110.000 επιβάτες.

Η απεργία ξεκινά στις 4.30 το πρωί μέχρι τις 23.00 το βράδυ σε Φραγκφούρτη και Ντίσελντορφ, ενώ στο Μόναχο θα διαρκέσει μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας. 

Δεν επηρεάζονται οι θυγατρικές της Lufthansa

Στο μεταξύ πρέπει να σημειωθεί ότι η απεργιακή κινητοποίηση αφορά μόνο το προσωπικό καμπίνας αεροσκαφών της Lufthansa και δεν επεκτείνεται στις θυγατρικές εταιρείες Germanwings, Eurowings, Austrian Airlines, SWISS, Air Dolomiti και Brussels Airlines. Οι εταιρείες αυτές συνεχίζουν να εκτελούν κανονικά τις πτήσεις τους. Aντίστοιχα δίχως προβλήματα εκτελούνται και τα δρομολόγια του δικτύου Lufthansa Cityline.

Πρόθεση πάντως των απεργών του συνδικάτου UFO, όπως μεταδίδει η Deutsche Welle, είναι η συνέχιση της απεργίας μέχρι την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου, εάν στο μεταξύ η διοίκηση της εταιρείας δεν προβεί σε υποχωρήσεις. Σε μια τέτοια περίπτωση θα είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια απεργία στην ιστορία του σημαντικότερου γερμανικού αερομεταφορέα.

Πηγή: www.newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης