Ινδονησία: Συνελήφθη ο Ινδός κατά συρροή δολοφόνος Μοχάν Κουμάρ

Ινδονησία: Συνελήφθη ο Ινδός κατά συρροή δολοφόνος Μοχάν Κουμάρ

Ο δάσκαλος από την Ινδία έχει καταδικαστεί σε θάνατο από το 2013 για τη δολοφονία είκοσι γυναικών - Ήταν ένας από σημαντικότερους καταζητούμενους της Ίντερπολ

Ινδονησία: Συνελήφθη ο Ινδός κατά συρροή δολοφόνος Μοχάν Κουμάρ
Στη σύλληψη ενός από τους μεγαλύτερους φυγάδες διεθνώς προχώρησε την Κυριακή (25/10) η αστυνομία της Ινδονησίας. Ο Ινδός δάσκαλος Μοχάν Κουμάρ, ο οποίος στην πατρίδα του έχει καταδικαστεί σε θάνατο για τη δολοφονία είκοσι γυναικών μεταξύ 2003 και 2009, εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο του Μπαλί, καθώς επιχειρούσε να εισέλθει στη χώρα από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Οι αρχές της Ινδονησίας, σε αντίθεση με εκείνες της Αυστραλίας, εντόπισαν τον Κουμάρ μέσω του «κόκκινου σήματος» που είχε εκπέμψει η Ίντερπολ.

Ο Κουμάρ κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία των είκοσι γυναικών με κυάνιο και τον Δεκέμβριο του 2013 καταδικάστηκε από το δικαστήριο της πόλης Μανγκαλόρ με την ποινή του θανάτου. Ήδη έχουν κινηθεί οι διαδικασίες έκδοσής του στην Ινδία, καθώς διεξάγονται διαπραγματεύσεις μεταξύ των διπλωματών των δύο χωρών.

Κλείσιμο
Στα ΜΜΕ της Ινδίας, ο Μοχάν Κουμάρ είχε γίνει γνωστός με το προσωνύμιο Cyanide Mohan και ήταν κατά συρροή δολοφόνος, που κυνηγούσε γυναίκες οι οποίες έψαχναν άντρα για γάμο, μέσω γραφείων συνοικεσίων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης