Ο Ολάντ αποκαλύπτει: Ζούσα με αγελάδες στα λιβάδια

Ο Ολάντ αποκαλύπτει: Ζούσα με αγελάδες στα λιβάδια

Ο Γάλλος πρόεδρος μίλησε σε κυνηγετικό περιοδικό για την παιδική του ηλικία στη Νορμανδία

Ο Ολάντ αποκαλύπτει: Ζούσα με αγελάδες στα λιβάδια
Μια διαφορετική συνέντευξη έδωσε ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ στο δημοφιλές κυνηγετικό περιοδικό «Le Chasseur Français» - δηλαδή «Ο Γάλλος Κυνηγός»- αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για την παιδική του ηλικία στη Νορμανδία.

Ενόψει των περιφερειακών εκλογών του Δεκεμβρίου ο Ολαντ αποφάσισε να προβάλει την... αγροτική του καταγωγή, μιλώντας για το πώς μεγάλωσε δίπλα στη φύση και τα ζώα.

Κλείσιμο
«Ανέκαθεν ζούσα με αγελάδες στα λιβάδια», είπε ο πρόεδρος της Γαλλίας και αποκάλυψε πως όταν ήταν μικρός, πήγαινε κάθε πρωί να πάρει γάλα από ένα αγρόκτημα κοντά στο σπίτι του.

Μεταξύ άλλων, και αφού το περιοδικό στο οποίο μίλησε απευθύνεται ως επί το πλείστον στους λάτρεις του κυνηγιού, ο Ολάντ χαιρέτισε τον «ενθουσιασμό» των Γάλλων κυνηγών. Μάλιστα, αναφέρθηκε στα προβλήματα που προκαλούν τα αγριογούρουνα και υποσχέθηκε ότι θα αναθεωρείται σε ετήσια βάση ο αριθμός των λύκων που επιτρέπεται να σκοτώνονται.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ο Γάλλος πρόεδρος κάλεσε επίσης τους αναγνώστες να μην ψηφίσουν το Εθνικό Μέτωπο. 

«Κατανοώ το αίσθημα της απομόνωσης και της εγκατάλειψης που αισθάνονται ορισμένοι συμπατριώτες μας στην ύπαιθρο» είπε και προειδοποίησε  ότι η ψήφος στην ακροδεξιά είναι «επικίνδυνη για τη συνοχή της χώρας».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης