Βίντεο: «Βούτηξε» με το κλεμμένο αμάξι στη θάλασσα για να... αποφύγει τη σύλληψη

Βίντεο: «Βούτηξε» με το κλεμμένο αμάξι στη θάλασσα για να... αποφύγει τη σύλληψη

Σύμφωνα με το ABC News, η αστυνομία καταδίωκε τον άνδρα για δύο ολόκληρες ώρες στους δρόμους του Περθ της Αυστραλίας, προτού αυτός προβεί σε αυτήν την αψυχολόγητη πράξη

Βίντεο: «Βούτηξε» με το κλεμμένο αμάξι στη θάλασσα για να... αποφύγει τη σύλληψη
Τελείως αψυχολόγητη ήταν η απόφαση ενός άνδρα από την Αυστραλία να προσπαθήσει να αποφύγει το περιπολικό που τον είχε πάρει στο κατόπι, «βουτώντας» με το κλεμμένο αυτοκίνητο που οδηγούσε στη θάλασσα.

Σύμφωνα με το ABC News, η αστυνομία καταδίωκε τον άνδρα για δύο ολόκληρες ώρες στους δρόμους του Περθ της Αυστραλίας, καθώς υπήρχαν υποψίες ότι το τζιπ που οδηγούσε ήταν κλεμμένο.

Κλείσιμο
Όπως φαίνεται, ο δράστης θεώρησε πως θα είχε περισσότερες ελπίδες να ξεφύγει από τους διώκτες του βγαίνοντας εκτός δρόμου, έτσι πέρασε από την άσφαλτο στην αμμουδιά όπου άρχισε να κάνει ελιγμούς ανάμεσα στους αμμόλοφους. Όταν όμως είδε ότι ούτε αυτό έφερνε αποτέλεσμα, αποφάσισε να κάνει κάτι ακόμα πιο ακραίο και να... βουτήξει με το αμάξι στον ωκεανό, χωρίς ωστόσο να είναι ξεκάθαρο τι ακριβώς ήθελε να πετύχει.

Σύμφωνα με το ABC News, το τζιπ άρχισε αμέσως να βυθίζεται, αναγκάζοντας τους αστυνομικούς να βγουν από το περιπολικό και να βουτήξουν με τα ρούχα στη θάλασσα για να συλλάβουν τον παράτολμο οδηγό.

Αν και τα στοιχεία του αψυχολόγητου άνδρα παραμένουν άγνωστα, ένα πράγμα μπορεί κανείς να πει με σιγουριά για αυτόν. Προφανώς δεν σκέφτεται και πολύ καθαρά υπό πίεση...

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης