Ντέιβιντ Κάμερον: Τα παιδιά μου βλέπουν τηλεόραση μόνο μετά το μεσημεριανό φαγητό

Ντέιβιντ Κάμερον: Τα παιδιά μου βλέπουν τηλεόραση μόνο μετά το μεσημεριανό φαγητό

Ο Ντέιβιντ Κάμερον μπορεί να είναι πρωθυπουργός της Βρετανίας, αλλά, παράλληλα, είναι και μπαμπάς τριών παιδιών - Τι αποκάλυψε στην Sunday Telegraph για τους αυστηρούς κανόνες που βάζει στα παιδιά του - Γιατί ανησυχούσαν τα τρία παιδιά του Κάμερον στις εκλογές του Μαΐου;

Ντέιβιντ Κάμερον: Τα παιδιά μου βλέπουν τηλεόραση μόνο μετά το μεσημεριανό φαγητό
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη για τον ρόλο του ως πατέρας έδωσε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον στην Sunday Telegraph. Πατέρας τριών παιδιών, της 11χρονης Νάνσι, του εννιάχρονου Έλβεν και της πεντάχρονης Φλοράνς, ο ένοικος της Ντάουνινγκ Στριτ, υποστήριξε ότι στην ανατροφή των παιδιών του έχει θέσει αυστηρούς κανόνες.

Ο Κάμερον απαγορεύει ρητά στα παιδιά του να παρακολουθούν τηλεόραση, πριν το μεσημεριανό φαγητό, το ίδιο ισχύει και για τα computer games, ενώ δήλωσε εξαιρετικά ανήσυχος για την χρήση από τα παιδιά του του οικογενειακού iPad, καθώς θα μπορούσε να δουν «άσεμνες εικόνες».

Κλείσιμο


Στην συνέντευξή του ο Βρετανός πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην αγωνία των τριών παιδιών του κατά τις εθνικές εκλογές του Μαΐου στην χώρα και είπε ότι τα παιδιά του ένιωθαν αβεβαιότητα, «μήπως ο μπαμπάς τους δεν κερδίσει τις εκλογές και αναγκαστούν να εγκαταλείψουν το διαμέρισμά τους, στην Ντάουνινγκ Στριτ».

Όταν το εκλογικό αποτέλεσμα επιβεβαίωσε ότι η οικογένεια Κάμερον θα παραμείνει ακόμα για πέντε χρόνια στην  πρωθυπουργική κατοικία, ο ίδιος αποκαλύπτει, ότι όταν πήγε στο σπίτι, μετά τον θρίαμβό του, βρήκε όλη την οικογένεια να παίρνει πρωινό και τα τρία παιδιά του, του έδωσαν μια τεράστια αγκαλιά. «Δεν ήταν μόνο που κέρδισε ο μπαμπάς τους τις εκλογές, αλλά ήταν επειδή ανησυχούσαν για το τι θα συμβεί στο μέλλον και ένιωσαν καθησυχαστικά», δήλωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός.



Ο ίδιος τόνισε ότι το γεγονός πως ζει στην πρωθυπουργική κατοικία με τα παιδιά του τον βοηθά να εξισορροπεί τα προβλήματα και να κρατιέται ψυχικά υγιής.



Ο Ντέιβιντ Κάμερον και η σύζυγός του Σαμάνθα είχαν έναν ακόμα γιο τον Ιβάν, που γεννήθηκε με εγκεφαλική παράλυση και έφυγε από την ζωή το 2009, σε ηλικία έξι ετών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης