Η Αυστραλία απέλασε τα σκυλιά του Τζόνι Ντεπ!

Η Αυστραλία απέλασε τα σκυλιά του Τζόνι Ντεπ!

Η απίστευτη περιπέτεια με τα δύο τεριέ του... Τζακ Σπάροου που έφτασαν παράνομα στην Αυστραλία και παραλίγο να χάσουν τη ζωή τους

Η Αυστραλία απέλασε τα σκυλιά του Τζόνι Ντεπ!
Τα αγαπημένα σκυλάκια του διάσημου χολιγουντιανού ηθοποιού Τζόνι Nτεπ απελάθηκαν και επιστρέφουν στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες, έπειτα από την περιπέτεια που πέρασαν μετά την παράνομη είσοδό τους  στην Αυστραλία η οποία παραλίγο να τους κοστίσει τη ζωή!

Ο ηθοποιός,  αγνοώντας τους σκληρούς νόμους της χώρας που θέλουν τα ζώα τα οποία μπαίνουν στη χώρα να ελέγχονται ιατρικά, πήρε τα δυο τεριέ του, Πίστολ και τον Μπου, στο ιδιωτικό του τζετ και χωρίς να τα δηλώσει στις αρχές ταξίδεψε μαζί τους στην Αυστραλία, όπου βρίσκεται για τα γυρίσματα της ταινίας «Πειρατές της Καραϊβικής: oι νεκροί δεν λένε παραμύθια».

Κλείσιμο


Οι αρχές της χώρας απείλησαν ότι τα σκυλιά θα θανατώνονταν αν δεν επέστρεφαν στις ΗΠΑ μέσα σε δύο 24ωρα, όπως και τελικά έγινε. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηθοποιός θα κληθεί να καταβάλει υψηλό χρηματικό πρόστιμο για την παραβίαση της αυστραλιανής νομοθεσίας. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης