Γιατί το Διαδίκτυο «τα έβαλε» με την Gwyneth Paltrow

Γιατί το Διαδίκτυο «τα έβαλε» με την Gwyneth Paltrow

Δημοσιοποίησε μέσω των λογαριασμών της σε Facebook και Τwitter τα προϊόντα που αγόρασε, αξίας 29 δολαρίων και με τα οποία θα πρέπει να περάσει μία εβδομάδα

Γιατί το Διαδίκτυο «τα έβαλε» με την Gwyneth Paltrow
Πληθώρα αντιδράσεων έφερε η προσπάθεια της διάσημης ηθοποιού Gwyneth Paltrow να ζήσει για μία εβδομάδα με κουπόνια σίτισης.

Η Gwyneth Paltrow δημοσιοποίησε μέσω των λογαριασμών της σε Facebook και Τwitter τα προϊόντα που αγόρασε, αξίας 29 δολαρίων, και με τα οποία θα πρέπει να περάσει μία εβδομάδα.

Κλείσιμο
Η Telegraph κατηγορεί την Paltrow ότι με βάση τις επιλογές φαγητών που έκανε, καμία πολυάσχολη μητέρα δεν θα μπορούσε να επιβιώσει, αφού προσφέρουν λιγότερες από 1.000 θερμίδες ημερησίως που είναι απαραίτητες για μία ισορροπημένη δίαιτα.

«Είναι τόσο... cool που μία διάσημη όπως η Paltrow προσπαθεί να ζήσει με κουπόνια σαν να ήταν... παιχνίδι», της απαντά χρήστης στο Twitter, ενώ άλλος τονίζει πως την ώρα που η διάσημη ηθοποιός «παίζει» και προσπαθεί να δει πως είναι το να ζει κάποιος με κουπόνια, άλλοι άνθρωποι ζουν με αυτά και προσπαθούν να ταΐσουν την οικογένειά τους.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης