Πώς η Κέιτ Μίντλετον έκανε διάσημη μια σχεδιάστρια κοσμημάτων;

Πώς η Κέιτ Μίντλετον έκανε διάσημη μια σχεδιάστρια κοσμημάτων;

Τα αγαπημένα χρυσά σκουλαρίκια της δούκισσας του Κέϊμπριτζ με σχέδιο ένα «διπλό φύλλο» κοστίζουν μόλις 187 ευρώ, έκαναν όμως την δημιουργό τους διάσημη και περιζήτητη!

Πώς η Κέιτ Μίντλετον έκανε διάσημη μια σχεδιάστρια κοσμημάτων;
Η 33χρονη δούκισσα του Κέϊμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, δεν αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ τα αγαπημένα της χρυσά σκουλαρίκια. Πρόκειται για ένα ζευγάρι σκουλαρίκια 18 καρατίων που έχουν το σχήμα «διπλού φύλου» και το κόστος τους δεν υπερβαίνει τα 187 ευρώ.

Κλείσιμο


Παρόλο που η μελλοντική βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας θα μπορούσε να εμφανίζεται με πολύ πιο ακριβά κοσμήματα τα συγκεκριμένα σκουλαρίκια, κομψά και λιτά, την συνοδεύουν σχεδόν σε όλες τις επίσημες εκδηλώσεις στις οποίες συμμετέχει, σε περιοδείες στο εξωτερικό, σε χριστουγεννιάτικα events, αλλά και σε βασιλικά δείπνα.



Η σχεδιάστρια των συγκεκριμένων κοσμημάτων, η 32χρονη Βρετανίδα Catherine Zoraida, δημιούργησε πριν τέσσερα χρόνια την δική της μικρή επιχείρηση, αλλά ήταν άγνωστη στο ευρύ κοινό.

Όπως η ίδια δηλώνει, η δούκισσα πήγε στο κατάστημά της και ζήτησε να δει μερικά κομμάτια της δουλειάς της. Η Κέιτ αγόρασε συνολικά επτά κομμάτια από την συλλογή κοσμημάτων της νεαρής σχεδιάστριας και τα σκουλαρίκια «διπλό φύλλο» τα συνδύασε και με το αντίστοιχο βραχιόλι, που κοστίζει 560 ευρώ.



Η Κέιτ φόρεσε τα σκουλαρίκια με το ασορτί βραχιόλι και σε επίσημο δείπνο με τον βασιλιά της Μαλαισίας στις εκδηλώσεις για το Αδαμάντινο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ το 2012.

Από τότε η 32χρονη σχεδιάστρια αναφέρει με ενθουσιασμό ότι οι πωλήσεις της αυξήθηκαν κατακόρυφα καθώς όλοι αναζητούσαν τον κατασκευαστή των υπέροχων κοσμημάτων της δούκισσας του Κέϊμπριτζ.

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο οι πολίτες της χώρας έχουν εμμονή με ό,τι φοράει η Κέιτ Μίντλετον, από τα κομψά pencil φορέματα, τα σοφιστικέ παλτά της και τώρα και τα κοσμήματά της, αλλά είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι όταν εκείνη φοράει κοσμήματα σε τιμές που είναι και για εκείνους προσβάσιμες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης