Όταν ο LeBron James αγκάλιασε την Δούκισσα του Cambridge

Όταν ο LeBron James αγκάλιασε την Δούκισσα του Cambridge

Το πρωτόκολλο θέλει κανείς να μην ακουμπάει το πριγκιπικό ζεύγος, όμως ο James αποφάσισε να το «σπάσει»

Όταν ο LeBron James αγκάλιασε την Δούκισσα του Cambridge
Το ταξίδι τους στην Αμερική είναι πρώτο θέμα σε όλα τα διεθνή μέσα, μιας και είναι η πρώτη φορά που ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον έκαναν αυτό το υπεραντλαντικό ταξίδι.
 
Κλείσιμο


Φυσικά, βοηθούν και οι «συγκυρίες» για να είναι διαρκώς στο επίκεντρο: μετά την συνάντησή τους με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge παρακολούθησαν από κοντά ένα παιχνίδι του ΝΒΑ στο Barclays Center του Μπρούκλιν, ανάμεσα στους Brooklyn Nets και τους Cleveland Cavaliers.
 


Ακόμα και αυτό, από απλή παρουσία σε έναν αγώνα μπάσκετ «μετατράπηκε» σε ακόμα μεγαλύτερο θέμα, μετά τη συνάντησή τους με την Beyonce και τον σύζυγό της, ράπερ Jay-Z.
 
Όμως, μετά το τέλος του αγώνα - ο πρίγκιπας φαινόταν να το ευχαριστιέται πιο πολύ σε αντίθεση με την Kate που ήταν κάπως έξω από τα νερά της -, το πριγκιπικό ζευγάρι κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια, όπου και συνάντησε τον αστέρα των γηπέδων, LeBron James.
 


Και όπως φάνηκε από τις φωτογραφίες που έβγαλαν με τον σταρ του NBA, ο James δεν τα πήγε και πολύ καλά με το πρωτόκολλο, μιας και έκανε κάτι που δεν επιτρέπεται υπό κ.σ.: αγκάλιασε την Δούκισσα του Cambridge.
 
Συγκεκριμένα, την ώρα που πόζαραν για να βγάλουν μια αναμνηστική φωτογραφία με το αστέρι των Cleveland Cavaliers, εκείνος… άπλωσε το χέρι του γύρω από τον ώμο της Δούκισσας. Τι κι αν έχει το παρατσούκλι King James, κάτι τέτοιο δεν θα έπρεπε να έχει γίνει και σήμερα όλες οι βρετανικές εφημερίδες σχολιάζουν την κίνηση του διάσημου μπασκετμπολίστα λέγοντας πως «έσπασε το πρωτόκολλο».
 


Λίγοι ήταν εκείνοι που μετά από αυτή τη φωτογραφία, στάθηκαν στο δώρο που τους έκανε δίνοντας μια φανέλα με τον αριθμό του για τον γιο τους, πρίγκιπα Γεώργιο, ή στα αστεία που έκαναν σχετικά με το νούμερο παπουτσιού που φοράει…
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης