FT: Tα κορυφαία business schools για το 2014

FT: Tα κορυφαία business schools για το 2014

Το London Business School βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης των καλύτερων 81 σχολών διοίκησης επιχειρήσεων στην Ευρώπη

FT: Tα κορυφαία business schools για το 2014
Το London Business School βρίσκεται για φέτος στην πρώτη θέση των κορυφαίων ευρωπαϊκών business schools, ανακτώντας την 1η θέση από την τελευταία φορά το 2015.

Το London Business School βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης των καλύτερων 81 σχολών διοίκησης επιχειρήσεων στην Ευρώπη με βάση την απόδοση των πανεπιστημίων σε τέσσερις κατηγορίες που δημοσιεύονται από τους Financial Times κάθε χρόνο.

Κλείσιμο
Το MBA στο Λονδίνο, το HEC στο Παρίσι, το Judge Business School του πανεπιστημίου Cambridge στη Βρετανία είναι μέσα στη λίστα των κορυφαίων.

Το Ηνωμένο Βασίλειο και η Γαλλία είναι οι δύο υπερδυνάμεις της επιχειρηματικής παιδείας στην Ευρώπη. Σχεδόν τα μισά από τα σχολεία που αναφέρονται είναι είτε στο Ηνωμένο Βασίλειο (20) είτε στη Γαλλία (19).

Η λίστα περιλαμβάνει ακόμα το University of St Gallen στην Ελβετία, ένα από τα μικρότερα στην Ευρώπη, το EBS Business School στην Γερμανία ως το καλύτερο νεοεισερχόμενο και το St Petersburg State University Graduate School of Management στη Ρωσία με το μεγαλύτερο ποσοστό των φοιτητών να είναι γυναίκες.



Διαβάστε περισσότερες οικονομικές ειδήσεις στο newmoney

πηγή: ft

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης