«Έκρηξη» στις πωλήσεις όπλων λόγω Φέργκιουσον

«Έκρηξη» στις πωλήσεις όπλων λόγω Φέργκιουσον

Από 2 έως 3 όπλα την ημέρα έφτασαν να πωλούνται έως και 30 όπλα την ημέρα - Οι περισσότεροι πελάτες είναι λευκοί και ζητούν περίστροφα

«Έκρηξη» στις πωλήσεις όπλων λόγω Φέργκιουσον
Eντυπωσιακή αύξηση στις πωλήσεις όπλων κυρίως σε λευκούς πελάτες καταγράφεται στο Μιζούρι μετά τα τελευταία επεισόδια στο Φέργκιουσον που ακολούθησαν την απόφαση να μην παραπεμφθεί σε δίκη ο αστυνομικός που σκότωσε τον 15χρονο Αφροαμερικανό Μάικλ Μπράουν τον περασμένο Αύγουστο.

Εκπρόσωποι καταστήματος που βρίσκεται έξω από το Σεντ Λούις δήλωσαν στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι ενώ συνήθως διαθέτουν τρία έως πέντε όπλα την ημέρα, τις τελευταίες εβδομάδες ο αριθμός αυξήθηκε σε 20 έως 30.

«Έχουμε δει μια τρομακτική αύξηση ειδικά στα περίστροφα κυρίως γιατί ο κόσμος φοβάται με ό,τι συμβαίνει στο Φέργκιουσον» δήλωσαν χαρακτηριστικά.

Κλείσιμο
Μια ημέρα μετά τα επεισόδια στην πόλη κατάστημα πούλησε 33 όπλα και οι πελάτες έριξαν 18.000 σφαίρες στον χώρο προπόνησης.

Το ίδιο κατάστημα πουλάει όπλα που κοστίζουν από 320 έως και πάνω από 3.000 δολάρια ακόμα και σε παιδιά ηλικίας 13 ετών που συνοδεύονται από ενήλικο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης