Απίστευτο: Γυναίκα επέζησε αν και δεν είχε παλμό για 45 λεπτά!

Απίστευτο: Γυναίκα επέζησε αν και δεν είχε παλμό για 45 λεπτά!

Ενώ οι γιατροί στη Φλόριντα ήταν έτοιμοι να ανακοινώσουν το θάνατο της 40χρονης από επιπλοκές μετά τον τοκετό, συνέβη το θαύμα - Για σπάνια επιπλοκή μιλούν οι γιατροί - Δεν υπέστη βλάβη στον εγκέφαλο

Απίστευτο: Γυναίκα επέζησε αν και δεν είχε παλμό για 45 λεπτά!
Στις 23 Σεπτεβρίου, η Ruby Graupera-Cassimiro, 40 ετών από τη Φλόριντα των ΗΠΑ έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι. Ο τοκετός έγινε με καισαρική τομή, αλλά αμέσως μετά η 40χρονη έπαθε εμβολή αμνιακού υγρού και έχασε τον σφυγμό της για 45 λεπτά!

Οι γιατροί πίστεψαν ότι η γυναίκα δεν θα επανέλθει και ήταν έτοιμοι να ανακοινώσουν τον θάνατό της στους συγγενείς της, όταν παρατήρησαν έκπληκτοι στο μόνιτορ του χειρουργείου, ότι η 40χρονη άρχισε να έχει παλμούς!

Κλείσιμο
Η γυναίκα σήμερα είναι πολύ καλά στην υγεία της και έχει μεταφερθεί στο σπίτι της μαζί με την νεογέννητη κόρη της.



Η εμβολή αμνιακού υγρού είναι μια σπάνια επιπλοκή της κύησης κατά την οποία το αμνιακό υγρό εισρέει στην κυκλοφορία του αίματος της γυναίκας με αποτέλεσμα να την σταματά και σε ποσοστό 85% να επέρχεται ο θάνατος.



Στην περίπτωση της 40χρονης από την Φλόριντα οι γιατροί  κάνουν λόγο για «διπλό θαύμα», αφού όχι μόνο κατόρθωσε να επιζήσει, ενώ βρισκόταν στο χείλος του θανάτου, αλλά δεν υπέστη καμιά βλάβη στον εγκέφαλο και τώρα μπορεί να φροντίζει υγιής το μωρό της.

Ο εκπρόσωπος του  Boca Raton Regional Hospital, που είναι το νοσοκομείο στο οποίο συνέβη το σπάνιο περιστατικό, μίλησε στο πρακτορείο ειδήσεων Associated Press και ανέφερε ότι οι γιατροί δεν έχουν να δώσουν κάποια λογική εξήγηση για την ανάνηψη της γυναίκας, την οποία αποδίδουν στη «θεία πρόνοια»!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης