Κάλεσε την αστυνομία να «συλλάβει κροκόδειλο» από τον κήπο της!

Κάλεσε την αστυνομία να «συλλάβει κροκόδειλο» από τον κήπο της!

Μια νεαρή μητέρα από το Πλύμουθ της Βρετανίας κάλεσε έντρομη την αστυνομία, όταν από το παράθυρο της κουζίνας της είδε έναν μικρό «κροκόδειλο» μέσα στον κήπο της ή τουλάχιστον έτσι νόμιζε...

Κάλεσε την αστυνομία να «συλλάβει κροκόδειλο» από τον κήπο της!
Μια νεαρή Βρετανίδα και μητέρα ενός τρίχρονου παιδιού τηλεφώνησε χθες τρομοκρατημένη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της και ανέφερε ότι είδε από το παράθυρο της κουζίνας της έναν μικρό «κροκόδειλο», μήκους ενός μέτρου, μέσα στον κήπο της...

Κλείσιμο


Η γυναίκα από το Πλύμουθ, που θέλησε να παραμείνει ανώνυμη, είπε στους αστυνομικούς ότι το πράσινο ερπετό είναι σε μια άκρη του κήπου της και αφού ζήτησε τηλεφωνικά βοήθεια από τους γείτονες της, αλλά εκείνοι φοβήθηκαν να αντιμετωπίσουν τον «κροκόδειλο», τότε κατέφυγε στην αστυνομία.

Η αστυνομία με τη σειρά της, απευθύνθηκε σε ειδικούς Άγριας Ζωής στον πλησιέστερο ζωολογικό κήπο της περιοχής, Dartmoor Zoo, οι οποίοι δήλωσαν ότι εξοπλίστηκαν με παγίδες και δίχτυα για να πιάσουν τον «κροκόδειλο».



Όμως, δύο αστυνομικοί, ένας άντρας και μια γυναίκα, που κατέφθασαν στο σπίτι της τρομοκρατημένης γυναίκας, πριν από τους ειδικούς, είδαν το ερπετό ακίνητο και από ασφαλή απόσταση του έριξαν νερό. Τότε, διαπίστωσαν ότι ο «κροκόδειλος»  δεν αντιδρά και όταν τον πλησίασαν είδαν με έκπληξη ότι επρόκειτο για ένα... φουσκωτό παιχνίδι!

Οι δύο αστυνομικοί τηλεφώνησαν στους ειδικούς, που είχαν ήδη ξεκινήσει με τα δίχτυα τους για να αιχμαλωτίσουν το ερπετό και τους είπαν να μην επισκεφθούν το σημείο, αφού δεν υπάρχει κροκόδειλος.

Η μητέρα δικαιολογήθηκε για το λάθος της, λέγοντας ότι ήταν μια βροχερή μέρα και ίσως αυτό να φταίει που πέρασε το παιχνίδι για πραγματικό ερπετό, ενώ παράλληλα ανέφερε ότι φοβήθηκε πολύ πως ο «κροκόδειλος» θα μπορούσε να καταβροχθίσει το τρίχρονο παιδί της!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης