Ταϊλάνδη: Αναπαράσταση της δολοφονίας των Βρετανών από τους δύο συλληφθέντες

Ταϊλάνδη: Αναπαράσταση της δολοφονίας των Βρετανών από τους δύο συλληφθέντες

Οδηγήθηκαν από την αστυνομία στη παραλία, όπου αναπαράστησαν το έγκλημα βήμα - βήμα - Ενστάσεις ως προς τη... διαδικασία, καθώς για το ρόλο των θυμάτων επιλέχθηκαν τυχαία δύο παριστάμενοι

Ταϊλάνδη: Αναπαράσταση της δολοφονίας των Βρετανών από τους δύο συλληφθέντες
Σε μια... κάπως ασυνήθιστη αναπαράσταση του φοβερού εγκλήματος που συνέβη στην Ταϊλάνδη με θύματα την 23χρονη Hannah Witheridge και τον σύντροφό της, τον 24χρονο David προχώρησαν οι αρχές. Οι δύο άντρες με καταγωγή από τη Βιρμανία που έχουν συλληφθεί από τις αρχές την περασμένη εβδομάδα με την κατηγορία ότι αφού βίασαν την κοπέλα τους σκότωσαν και τους δυο με μια πέτρα. 

Οι δύο κατηγορούμενοι εμφανίστηκαν στην παραλία της Ταϊλάνδης που έγινε το έγκλημα φορώντας κράνη και αστυνομικά γιλέκα και με τις χειροπέδες στα χέρια συνοδεία αστυνομικών. Το περίεργο είναι στο ότι το ρόλο των θυμάτων είχαν δύο άτομα που τυχαία βρέθηκαν εκεί: την γυναίκα έκανε μια δημοσιογράφος τηλεοπτικού καναλιού και τον άντρα ένας τουρίστας που επιλέχθηκε επί τόπου! 

Κλείσιμο




Στη συνέχεια οι δύο Βιρμανέζοι εργάτες, που είναι πλέον κατηγορούμενοι για βιασμό και φόνο, φαίνεται πως είπαν και έδειξαν στους αστυνομικούς πώς έγινε το έγκλημα. Οι δυο τους, μαζί με έναν ακόμα φίλο τους που καταζητείται, έπιναν και κάπνιζαν στην παραλία, όταν είδαν το ζευγάρι να περνά. Τους πρόλαβαν πίσω από το βράχο, σκότωσαν με μια πέτρα στο κεφάλι τον άντρα, οι δύο βίασαν τη γυναίκα, ενώ ο τρίτος παρακολουθούσε και στη συνέχεια με την ίδια πέτρα την σκότωσαν και αυτήν. 



Παρόλαυτά, ο ένας από τους δύο συλληφθέντες, ισχυρίζεται μέσω του δικηγόρου του ότι βασανίστηκε από τους αστυνομικούς ώστε να ομολογήσει τη συμμετοχή του στο φόνο του ζευγαριού Βρετανών. Ο δικηγόρος του δήλωσε ότι οι αστυνομικοί απείλησαν τον πελάτη του με ηλεκτροσόκ, εάν δεν ομολογούσε. 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης