Ινδία: Σύγκρουση τρένου με τρίκυκλο - Τουλάχιστον 20 νεκροί
Πρόκειται για μέλη της ίδιας οικογένειας - Ορισμένα ακρωτηριάστηκαν ή βρέθηκαν σε κατάσταση που δεν επιτρέπει την αναγνώρισή τους
Μια αμαξοστοιχία εξπρές εμβόλισε ένα τρίκυκλο στη βόρεια Ινδία, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 20 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και οκτώ παιδιά, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων PTI επικαλούμενο μια πηγή της τοπικής αστυνομίας. Το τρένο κινούταν με μεγάλη ταχύτητα όταν χτύπησε το όχημα, σε μια διάβαση στο κρατίδιο Μπιχάρ.
Τα θύματα είναι όλα μέλη της ίδιας οικογένειας. Ορισμένα ακρωτηριάστηκαν ή βρέθηκαν σε κατάσταση που δεν επιτρέπει την αναγνώρισή τους ενώ άλλα παρασύρθηκαν σε μεγάλη απόσταση από το τρένο. Άλλοι δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά.
Ο πρωθυπουργός της Ινδίας Ναρέντρα Μόντι εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στους συγγενείς των νεκρών.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας