Βρετανία: Κινηματογράφος... πλημμύρισε πριν την προβολή του «Νώε»!

Βρετανία: Κινηματογράφος... πλημμύρισε πριν την προβολή του «Νώε»!

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Vue Cinema στο Έξετερ, το οποίο έκλεισε προσωρινά την Παρασκευή, καθώς μια μηχανή πάγου χάλασε και το νερό γέμισε τον κινηματογράφο

Βρετανία: Κινηματογράφος... πλημμύρισε πριν την προβολή του «Νώε»!
Αυτό που έγινε στο Έξετερ της Αγγλίας αγγίζει την απόλυτη ειρωνία. Πώς αλλιώς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η ακύρωση της πρώτης προβολής της blockbuster ταινίας «Νώε» λόγω... πλημμύρας στην αίθουσα του κινηματογράφου;

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Vue Cinema, το οποίο έκλεισε προσωρινά την Παρασκευή, καθώς μια μηχανή πάγου χάλασε και το νερό γέμισε τον κινηματογράφο. Παρόλο που το μέγεθος της καταστροφής δεν έφτανε αυτό της ταινίας, ήταν αρκετό ώστε να ακυρώσει την προβολή της.

Κλείσιμο
Οι θεατές έτσι έπρεπε να περιμένουν ώστε να παρακολουθήσουν τον Ράσελ Κρόου ως Νώε  στις 2 τα ξημερώματα (τοπική ώρα). Το συμβάν σύντομα πήρε διαστάσεις και έγινε ανέκδοτο στο Twitter!

Εκπρόσωπος του κινηματογράφου επιβεβαίωσε τη ζημιά και ανέφερε ότι «είμαστε ανοιχτά και δουλεύουμε με τους τεχνικούς ώστε να λύσουμε το πρόβλημα όσο το δυνατόν συντομότερα. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης