Σπαραχτικό: Μητέρα έρχεται αντιμέτωπη με τον άντρα που άφησε τον γιο της "φυτό"

Σπαραχτικό: Μητέρα έρχεται αντιμέτωπη με τον άντρα που άφησε τον γιο της "φυτό"

H Λούμπνα Καντέρ είναι μια τραγική φιγούρα στο Τέξας των ΗΠΑ που θέλησε να συναντήσει στην φυλακή τον άνδρα που είναι υπεύθυνος για το τροχαίο ατύχημα που συνέβη το 2009 και μετά από αυτό ο 7χρονος σήμερα γιος της Αμπντάλλα είναι "φυτό"

Σπαραχτικό: Μητέρα έρχεται αντιμέτωπη με τον άντρα που άφησε τον γιο της "φυτό"
Πριν πέντε χρόνια επιστρέφοντας από μια επίσκεψη σε συγγενείς, η οικογένεια της Λούμπνα Καντέρ από το Τέξας είχε ένα τροχαίο ατύχημα που έμελλε να αλλάξει για πάντα τη ζωή της οικογένειάς της:

Ενας άντρας που οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ εμβόλισε από πίσω το αυτοκίνητό τους, όμως στο πίσω κάθισμα καθόταν στο καρεκλάκι του ο 2χρονος τότε γιος της. Το παιδί εξαιτίας της σφοδρής σύγκρουσης τραυματίστηκε σοβαρά στον εγκέφαλο.

Κλείσιμο
Το 80% του εγκεφάλου του μικρού παιδιού έπαθε μόνιμη βλάβη με αποτέλεσμα ο μικρός να χάσει ομιλία, κίνηση και όραση!

 
 

Η μητέρα μέσα στον πόνο της και παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει πέντε χρόνια πήρε μία απόφαση: Θέλησε να επισκεφθεί τον υπαίτιο του τραγικού δυστυχήματος, Στιούαρτ Ρίτσαρντσον, στη φυλακή του Τέξας όπου περιμένει να γίνει η δίκη του επειδή λόγω νομικών προβλημάτων που έχουν ανακύψει δεν έχει ακόμα τελεσιδικήσει η υπόθεση.

Οι σκηνές που διαδραματίστηκαν ήταν σπαραχτικές. Παρόλο που ο Στιούαρτ Ρίτσαρντσον δήλωσε μεταμέλεια και είπε στην τραγική μάνα ότι κάθε μέρα σκέπτεται την οικογένειά της και προσεύχεται γι' αυτούς, η μητέρα οργισμένη χτύπησε το γυάλινο διαχωριστικό που την χώριζε από τον άντρα που σκόρπισε τη θλίψη στην οικογένειά της. Του φώναξε ότι ο γιος της πεθαίνει κάθε μέρα και της είναι αδύνατο να τον συγχωρήσει για ό,τι του συνέβη.

Η λεπτομέρεια που σόκαρε τους πάντες μέσα στη φυλακή ήταν ότι η μητέρα του μικρού Αμπντάλα κρατούσε στα χέρια της φωτογραφίες του παιδιού δείχνοντας πώς ήταν ο γιος της πριν το τραγικό γεγονός και πώς έχει γίνει σήμερα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης