HΠΑ: Oυρές έξω από τα πρώτα νόμιμα coffee-shop στο Κολοράντο

HΠΑ: Oυρές έξω από τα πρώτα νόμιμα coffee-shop στο Κολοράντο

Εκατοντάδες περιμένουν τις τελευταίες ώρες υπομονετικά για να προμηθευτούν νόμιμα μαριχουάνα από τα ειδικά καταστήματα που θα λειτουργουν σε Κολοράντο και Καλιφόρνια

HΠΑ: Oυρές έξω από τα πρώτα νόμιμα coffee-shop στο Κολοράντο
Τα πρώτα νόμιμα Coffee Shop στο Κολοράντο και την Ουάσινγκτον των Ηνωμένων Πολιτειών είναι πραγματικότητα από χθες και εκατοντάδες Αμερικανοί περιμένουν τις τελευταίες ώρες υπομονετικά στις τεράστιες ουρές, προκειμένου να αγοράσουν ελεύθερα πλέον μαριχουάνα, με μόνη προϋπόθεση να μην είναι κάτω των 21 ετών.

Τα εν λόγω καταστήματα μπορούν να πωλούν έως και 28 γραμμάρια κάνναβης στους πελάτες τους για «ψυχαγωγικούς» και ότι ιατρικούς σκοπούς.

Κλείσιμο
Η πρώτη νόμιμη πώληση μαριχουάνας στο Κολοράντο έγινε την Τετάρτη μετά τις 17.00 ώρα Ελλάδας.



Σημειώνεται ότι πολλά από τα καταστήματα του Κολοράντο που διαθέτουν μαριχουάνα, πωλούσαν ήδη το ναρκωτικό για ιατρικούς σκοπούς αφού η χρήση του είναι νόμιμη, εδώ και σχεδόν τρία χρόνια, αλλά μόνο με συνταγή γιατρού.

Σε άλλες 20 Πολιτείες των ΗΠΑ επιτρέπεται σήμερα η πώληση κάνναβης σε ασθενείς.

Πάντως, όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες, οι οποίες τις τελευταίες ώρες κάνουν μέσω Twitter τον γύρο του κόσμου, o ενθουσιασμός των πολιτών είναι μεγάλος.



Άλλοι χοροπηδούν και πανηγυρίζουν μέσα στα καταστήματα, άλλοι κοιτούν με δέος τα προϊόντα και άλλοι περιμένουν καρτερικά στην ουρά, παρά το «τσουχτερό» κρύο...










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης