Όσοι πρόθυμοι Ρώσοι δέχονται τα... καψόνια του Πούτιν, κερδίζουν ένα εισιτήριο!

Όσοι πρόθυμοι Ρώσοι δέχονται τα... καψόνια του Πούτιν, κερδίζουν ένα εισιτήριο!

Το μετρό της Μόσχας θα αποτελέσει έναν χώρο όπου όποιος κάνει την άσκηση «βαθύ κάθισμα» 30 φορές, θα παίρνει δωρεάν εισιτήριο

Όσοι πρόθυμοι Ρώσοι δέχονται τα... καψόνια του Πούτιν, κερδίζουν ένα εισιτήριο!
Ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου προωθεί την ιδέα της σωματικής άσκησης στο μετρό της Μόσχας με αφορμή τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Σότσι της Μαύρης Θάλασσας.  
H κυβέρνηση του Βλαντιμίρ Πούτιν επινόησε έναν πρωτότυπο τρόπο για να πείσει όχι μόνο τους Ρώσους, αλλά και όλους όσοι επισκεφθούν την Ρωσία κατά την διάρκεια των Αγώνων, να αθληθούν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Wall Street Journal» που επικαλείται τον ρωσικό Τύπο, το μετρό της ρωσικής πρωτεούουσας θα αποτελέσει έναν χώρο όπου όποιος κάνει την άσκηση «βαθύ κάθισμα» 30 φορές, θα παίρνει δωρεάν εισιτήριο.
Κλείσιμο



Το μηχάνημα που είναι τοποθετημένο κοντά στα εκδοτήρια, θα παρακολουθεί αν πράγματι οι πολίτες κάνουν 30 φορές την άσκηση και εν συνεχεία θα τους επιβραβεύει με δωρεάν εισιτήριο.

Τα ρωσικά κανάλια ήταν εκεί για να δουν από κοντά την αποτελεσματικότητα του μηχανήματος αλλά και την προθυμία των Μοσχοβιτών να το δοκιμάσουν. 

 Σύμφωνα με το κρατικό δίκτυο «Ria Novosti», πολλοί κάτοικοι της ρωσικής πρωτεούπουσας έκαναν ουρά για να γυμναστούν.



Το πρόγραμμα εντάσσεται στην εκστρατεία δημοσίων σχεσεων της ρωσικής ολυμπιακής επιτροπής ενόψει των χειμερινών Ολυμπιακών Αγωνων του Σότσι και θα διαρκέσει 30 μέρες.

«Θέλουμε να δείξουμε ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες δεν είναι μόνο ένας διεθνής διαγωνισμός όπου μόνο οι αθλητές γυμνάζονται και οι υπόλοιποι τους παρακολουθούν από τον καναπέ τους βλέποντας τηλεόραση, αλλά θέλουμε όλους να τους μυήσουμε σ΄έναν αθλητικό τρόπο ζωής», υποστηρίζει ο Αλεξάντερ Ζουκόφ, πρόεδρος της ρωσικής Ολυμπιακής Επιτροπής, μιλώντας στη κρατικό δίκτυο «Ria Novosti».

Σύμφωνα με την «Wall Street Journal» τα δωρεάν εισιτήρια για όσους αθλούνται θα ισχύσουν για ένα μήνα.

Το εισιτήριο στο μετρό της Μόσχας κοστίζει 30 ρούβλια. Δικαίως, λοιπόν, οι αρχές ανακοίνωσαν ότι για ένα δωρεάν εισιτήριο, απαιτείται 30 φορές η άσκηση.  

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης