Περισσότερα χάδια και αγκαλιές θέλουν οι Βρετανοί!

Περισσότερα χάδια και αγκαλιές θέλουν οι Βρετανοί!

Το ένα τρίτο των ζευγαριών παραδέχθηκε ότι μπορεί να περάσουν ακόμα και ημέρες χωρίς να αγγίξει ο ένας τον άλλον .
 

Περισσότερα χάδια και αγκαλιές θέλουν οι Βρετανοί!
Δουλεύουν ώρες, έχουν στρες και πολύ κουρασμένοι: αυτοί είναι οι βασικοί λόγοι που τελικά οι Βρετανοί δίνουν και παίρνουν πολύ λιγότερα φιλιά και αγκαλιές από όσα θέλουν, σύμφωνα με μια νέα έρευνα.
 
Τα δύο τρίτα των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι αισθάνονται την «έλλειψη» της «φυσικής» επαφής και αγάπης, ακόμη κι αν ήταν σε μια ευτυχισμένη σχέση.
 
Κλείσιμο
Τρεις στους πέντε ανθρώπους που είναι σε σχέση θα ήθελαν να περνούν περισσότερο χρόνο ανταλλάσοντας φιλιά και αγκαλιές με το σύντροφό τους - αλλά σχεδόν το ένα τρίτο των ζευγαριών παραδέχθηκε ότι μπορεί να περάσουν ακόμα και ημέρες χωρίς να αγγίξει ο ένας τον άλλον .
 
Περισσότερο από το 80% θεωρούν ότι το άγγιγμα με το σύντροφό τους είναι σημαντικό, ενώ πάνω από τους μισούς δήλωσαν ότι η επαφή με το σύντροφό τους τους κάνει να νιώθουν πιο οικεία και ότι έρχονται κοντά μαζί του.
 
Παρά το γεγονός ότι οι γυναίκες ξοδεύουν χιλιάδες λίρες το χρόνο σε προϊόντα ομορφιάς, η έρευνα αποκάλυψε επίσης ότι το άγγιγμα του συντρόφου τους είναι στην πραγματικότητα η φθηνότερη και πιο αποτελεσματική λύση ομορφιάς!
 
Η έρευνα που έγινε σε 2.000 άτομα που βρίσκονται σε σχέση διαπίστωσε ότι και μόνο το άγγιγμα του συντρόφου τους μπορεί να κάνει το 40% των γυναικών να νιώσουν πιο ελκυστικές - και το υποστηρίζει και η επιστήμη αυτό.
 
Η φυσική επίδραση της αφής αυξάνει τη ροής του αίματος, η οποία «φέρνει» θρεπτικά συστατικά στην επιφάνεια του δέρματος και του δίνει μια φυσική λάμψη.
 
Πολλά από τα ζευγάρια παραδέχθηκαν ότι θεωρούσαν πως οι σεξουαλικές επαφές είναι ο ακρογωνιαίος λίθος μιας υγιούς σχέσης. Αλλά συχνά παραμελούν την απλή καθημερινή σωματική επαφή, όπως τα χάδια, τις αγκαλιές και το άγγιγμα των χεριών.
 
Οκτώ από τους 10 Βρετανούς χαρακτήρισε την επαφή μέσω της αφής ως το πιο σημαντικό στοιχείο στη σχέση τους. Περισσότεροι από τους μισούς δήλωσαν ότι το άγγιγμα τους κάνει να αισθάνονται πιο κοντά στο σύντροφό τους. Πολλά ζευγάρια δήλωσαν ότι φιλιούνται και αγκαλιάζονται μία ή δύο φορές την ημέρα, αλλά άλλοι παραδέχθηκαν ότι θα ήθελαν να γίνονταν σε μεγαλύτερη ποσότητα και με μεγαλύτερη συχνότητα.
 
Από αυτούς, το 32% είπε ότι αισθάνονται πως η σχέση που διατηρούν τώρα είναι στάσιμη και «κολλημένη».
 
Η Abigail James, ειδική σε θέματα δερματικής επαφής είπε ότι οι σχέσεις και η ευημερία των ανθρώπων επωφελούνται από την αυξημένη καθημερινή επίδειξη αγάπης.
 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης