Κρεμάστηκε επειδή τσακώθηκε με την μητέρα της για το ακατάστατο δωμάτιό της

Κρεμάστηκε επειδή τσακώθηκε με την μητέρα της για το ακατάστατο δωμάτιό της

«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έκανε κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να το πιστέψω», είπε συγκλονισμένη στο δικαστήριο η μητέρα της Ανα

Ξεκινά σήμερα το 47o Ιστιοπλοϊκό Ράλλυ Αιγαίου
Κρεμάστηκε επειδή τσακώθηκε με την μητέρα της για το ακατάστατο δωμάτιό της
Ενα 12χρονο κορίτσι βρέθηκε κρεμασμένο στο δωμάτιό του μετά από καυγά που είχε με τη μητέρα του. Η Κέιτι Γουεμπ βρέθηκε αναίσθητη στο δωμάτιό της στις 24 Απριλίου μετά από έντονο διαπληκτισμό που είχε με τη μητέρα της η οποία της είπε να τακτοποιήσει το ακατάστατο δωμάτιό της.

Συντετριμμένος ο 34χρονος πατέρας της Ντάνιελ είπε πως η κόρη του δύο μέρες πριν το τραγικό συμβάν του είχε πει ότι η διάθεσή της ήταν πεσμένη εξαιτίας των ορμονών της. Από την άλλη η μητέρα της το μόνο που κατάφερε να πει είναι ότι είχε τσακωθεί με την κόρη της επειδή της είπε να τακτοποιήσει το δωμάτιό της. «Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έκανε κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να το πιστέψω», είπε συγκλονισμένη στο δικαστήριο η μητέρα της Ανα.

Κλείσιμο
Το κορίστι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά ήταν πού αργά και οι γιατροί δεν μπόρεσαν να την επαναφέρουν. Αυτές τις μέρες διεξάγεται η δίκη και οι γονείς του κοριτσιού βρίσκονται αντιμέτωποι με την κατηγορία ότι αμέλησαν την κόρη τους.

πηγή: dailymail
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης