Επιστημονικό συνέδριο για τις εξελίξεις στη Γαστρεντερολογία και την Ηπατολογία

Επιστημονικό συνέδριο για τις εξελίξεις στη Γαστρεντερολογία και την Ηπατολογία

Θα υπάρχουν τέσσερις θεματικές ενότητες που αφορούν το Ανώτερο Πεπτικό, Κατώτερο Πεπτικό, Ενδοσκόπηση και Ήπαρ

Επιστημονικό συνέδριο για τις εξελίξεις στη Γαστρεντερολογία και την Ηπατολογία
Για 10η συνεχή χρονιά πραγματοποιείται η κορυφαία επιστημονική εκδήλωση του Ελληνικού Ιδρύματος Γαστρεντερολογίας και Διατροφής (ΕΛΙΓΑΣΤ) η οποία φέτος είναι επικεντρωμένη στις «Εξελίξεις στη Γαστρεντερολογία και  Ηπατολογία».

Η εκδήλωση απευθύνεται σε Ειδικευμένους και Ειδικευόμενους Γαστρεντερολόγους και Ιατρούς συναφών ειδικοτήτων, Διαιτολόγους, Νοσηλευτές και Φοιτητές, και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΙΓΑΣΤ, θα υπάρχουν τέσσερις θεματικές ενότητες που αφορούν το Ανώτερο Πεπτικό, Κατώτερο Πεπτικό, Ενδοσκόπηση και Ήπαρ. Θα έχουν ενιαία δομή και θα περιέχουν θέματα προληπτικής ιατρικής, ανάλυση κλινικών προβλημάτων, θέματα σχετιζόμενα με evidence-based medicine και σύγχρονες επιστημονικές εξελίξεις σε θέματα παθογένειας, διάγνωσης ή θεραπείας. Επίσης θα υπάρξουν τρεις συνεδρίες Διατροφής με ανταλλαγή απόψεων μεταξύ Γαστρεντερολόγων και Ειδικών στη Διατροφή για σημαντικά κλινικά ζητήματα που σχετίζονται με τη θρέψη κα τις διαταραχές της.

Τέλος, θα προσκληθούν διακεκριμένοι Ευρωπαίοι ομιλητές να δώσουν επιλεγμένες διαλέξεις πάνω σε σημαντικά σύγχρονα θέματα Γαστρεντερολογίας.
 
Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο Ξενοδοχείο Royal Olympic Athens στις 6 και 7 Φεβρουαρίου 2015. Η Διημερίδα αξιολογείται από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο με μόρια (C.M.E. credits), αναγνωρισμένα από την Ευρωπαϊκή Ένωση Ειδικευμένων Ιατρών (U.E.M.S.) στο πλαίσιο της Συνεχιζόμενης Ιατρικής Μεταπτυχιακής Εκπαίδευσης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης