Δείτε μοναδικές φωτογραφίες που δείχνουν γιατί οι πιλότοι έχουν την καλύτερη θέα!

Δείτε μοναδικές φωτογραφίες που δείχνουν γιατί οι πιλότοι έχουν την καλύτερη θέα!

Το να εργάζεται κάποιος στο πιλοτήριο ενός αεροσκάφους δεν είναι μια καταπληκτική δουλειά μόνο επειδή γνωρίζει πολλά και διαφορετικά μέρη, αλλά και επειδή από το κάθισμά του έχει την καλύτερη θέα ever...

Δείτε μοναδικές φωτογραφίες που δείχνουν γιατί οι πιλότοι έχουν την καλύτερη θέα!
Ο Sikander Naveed εργάζεται ως προσωπικό καμπίνας σε ένα Airbus A320, αλλά το μεγάλο πάθος του είναι οι φωτογραφίες - Όταν αυτές είναι από τα 35.000 πόδια το αποτέλεσμα είναι απλά μαγικό...  Αλλά εκείνοι που έχουν την καλύτερη θέα στον κόσμο είναι οι πιλότοι των αεροσκαφών, που δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτα περισσότερο από το να μένουν καθιστοί στην καρέκλα τους στο πιλοτήριο του αεροσκάφους.

Κλείσιμο


Ο 31χρονος Sikander Naveed από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα εξομολογείται ότι το μεγάλο πάθος στη ζωή του ήταν πάντα η φωτογραφία. Κάποια στιγμή σκέφθηκε πόσο ενδιαφέρον θα ήταν αν μπορούσε να φωτογραφίσει τις πόλεις, την φύση, το ηλιοβασίλεμα, από ψηλά.



Ο Naveed δηλώνει ότι επεδίωξε να εργαστεί ως συνοδός σε αεροπορική εταιρεία για να έχει την δυνατότητα να κάνει πραγματικότητα το μεγάλο πάθος του, την φωτογράφιση από το παράθυρο του πιλοτηρίου ενός αεροσκάφους! 



Ο ίδιος τονίζει ότι ταξιδεύοντας με ένα Airbus Α320 πάνω από το Νεπάλ και το Μπαγκλαντές αισθάνεται την απόλυτη ικανοποίηση, αφού έχει την δυνατότητα να φωτογραφήσει το μοναδικό ηλιοβασίλεμα ή την Ανατολή του ήλιου, που διαπερνά το παράθυρο του πιλοτηρίου. Ο 31χρονος φωτογράφος μένει για δεκαπέντε λεπτά μέσα στο πιλοτήριο για να αιχμαλωτίσει με τον φακό του μια φωτογραφία και αργότερα υποβάλλει τις φωτογραφίες του σε photoshop για να τους δώσει μεγαλύτερη ευκρίνεια και να ρυθμίσει την αντίθεση της εικόνας.



Ο νεαρός φωτογράφος δηλώνει: «Αισθάνομαι ευλογημένος και πραγματικά ευγνώμων που έχω την ευκαιρία μέσα από τις φωτογραφίες μου να δείξω στους άλλους όσα βιώνω. Νιώθω τόσο περήφανος όταν οι άλλοι μου λένε για τις φωτογραφίες μου και έχω ακούσει και μερικά σχόλια ότι είναι οι καλύτερες φωτογραφίες που έχουν δει ποτέ!»








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης