OnePlus 3: Με μεταλλικό σώμα, Snapdragon 820 και 6 Gb μνήμη στα 399 ευρώ

OnePlus 3: Με μεταλλικό σώμα, Snapdragon 820 και 6 Gb μνήμη στα 399 ευρώ

Ενσωματώνει σημαντικές αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα, συνεχίζοντας να προσφέρει υψηλά τεχνικά χαρακτηριστικά σε πολύ ανταγωνιστική τιμή

 OnePlus 3: Με μεταλλικό σώμα, Snapdragon 820 και 6 Gb μνήμη στα 399 ευρώ
Την τρίτη γενιά του OnePlus παρουσίασε η ομώνυμη κινεζική εταιρεία, η οποία ενσωματώνει σημαντικές αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα, συνεχίζοντας να προσφέρει υψηλά τεχνικά χαρακτηριστικά σε πολύ ανταγωνιστική τιμή.

Η πρώτη σημαντική αλλαγή αφορά στην ποιότητα κατασκευής του OnePlus 3. Το ενιαίο μεταλλικό σώμα συμβαδίζει με την τάση της εποχής και δίνει premium αέρα στη συσκευή. Το πίσω μέρος είναι ελαφρώς κυρτό, μια τάση που ακολουθούν και άλλοι κατασκευαστές. Φυσικά στην εμπρόσθια επιφάνεια κυριαρχεί η οθόνη 5,5 ιντσών, τεχνολογίας Optic AMOLED με Full HD ανάλυση.
 
Κλείσιμο
Η φόρτιση της συσκευής γίνεται μέσω θύρας USB Type-C. Ακριβώς κάτω από την οθόνη υπάρχει το κεντρικό κουμπί με αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Για ακόμη μία φορά, η OnePlus επιλέγει να εξοπλίσει το κορυφαίο της μοντέλο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε ότι αφορά το τσιπ του επεξεργαστή. Στην καρδιά του OnePlus 3 έχει τοποθετηθεί ο Snapdragon 820. Το ίδιο SoC συναντάμε στα περισσότερα flagships της αγοράς, όμως μια σημαντική διαφορά στο OnePlus 3 είναι η μνήμη RAM που το συνοδεύει και φτάνει τα 6 Gb, με τη συχνότητα λειτουργίας των πυρήνων να έχει ρυθμιστεί στο ανώτερο επίπεδο.
 


Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά ξεχωρίζουν τα 64 Gb του αποθηκευτικού χώρου, χωρίς όμως δυνατότητα επέκτασης αφού δεν υπάρχει θύρα microSD.

Για την κύρια κάμερα, η OnePlus έχει συνεργαστεί με τη Sony, ενσωματώνοντας στο νέο κορυφαίο της smartphone αισθητήρα 16 MPixels, με οπτικό σταθεροποιητή και δυνατότητα εγγραφής βίντεο σε ανάλυση 4Κ. Εξελιγμένη -για τα δεδομένα των selfie καμερών- είναι και η εμπρόσθια κάμερα, με αισθητήρα ανάλυσης 8 MPixels, υποστήριξη σταθεροποίησης εικόνας και δυνατότητα εγγραφής Full HD video. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 3.000 mAh και σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν η φόρτιση μέχρι το 60% μπορεί να γίνει σε μόλις 30 λεπτά.

Το OnePlus 3 «τρέχει» την τελευταία έκδοση του Android (Marshmallow 6.01), πάνω στο οποίο πατάει το UI της εταιρείας, το OxygenOS.
 
Η τιμή του OnePlus 3 είναι 399 ευρώ και για πρώτη φορά όσοι ενδιαφέρονται να το αγοράσουν δεν θα χρειαστεί να μπλέξουν με κάποιο σύστημα προσκλήσεων. Η OnePlus αφήνει πίσω της αυτό το μοντέλο πωλήσεων και διαθέτει άμεσα τη συσκευή σε όσους παραγγείλουν on line, με δωρεάν έξοδα αποστολής και για την Ελλάδα.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης