Χρονιά ισχυρών οικονομικών επιδόσεων για τη SAP το 2015

Χρονιά ισχυρών οικονομικών επιδόσεων για τη SAP το 2015

Ανακοίνωσε τη συνέχιση ανοδικών ρυθμών ανάπτυξης, επιτυγχάνοντας 47% ανάπτυξη της πλατφόρμας HANA και 41% ανάπτυξη στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε ετήσια βάση

Χρονιά ισχυρών οικονομικών επιδόσεων για τη SAP το 2015
Σημαντική διεύρυνση της πελατειακής της βάσης για το 2015 και δυναμική ανάπτυξη της θέσης της στην ελληνική αγορά, με προσθήκη εταιρειών στο πελατολόγιο της, μεταξύ των οποίων βρίσκονται οι Eurobank, Viohalco, Σκλαβενίτης, Thenamaris Ship Management Inc., Πλαστικά Θράκης Συσκευασίας ΑΒΕΕ και Tripsta (travelplanet24, tripsta, airtickets), παρουσίασε η SAP -πάροχος λύσεων και εφαρμογών επιχειρησιακού λογισμικού.

H εταιρεία ανακοίνωσε τη συνέχιση ανοδικών ρυθμών ανάπτυξης, επιτυγχάνοντας 47% ανάπτυξη της πλατφόρμας HANA και 41% ανάπτυξη στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε ετήσια βάση, με το 38% επί των συνολικών εσόδων να προέρχονται από νέους πελάτες.

Κλείσιμο
«Το 2015 ήταν μία χρονιά ισχυρών οικονομικών επιδόσεων για την SAP. Πάρα την οικονομική συγκυρία, οι πελάτες μας ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους και συνέχισαν να επενδύουν προκειμένου να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητά τους», τόνισε ο Μάνος Ραπτόπουλος, COO South Europe, Μiddle East & Africa.

Η SAP παρουσίασε εξαιρετική δυναμική κατά το 2015 και στην αγορά του cloud, με αύξηση της τάξης του 103%, παρά το ότι, όπως παρατήρησε ο κ. Ραπτόπουλος, η μετάβαση των ελληνικών επιχειρήσεων είναι πιο αργή συγκριτικά με άλλες, τεχνολογικά ανεπτυγμένες αγορές.

«Η καταγραφή των θετικών αποτελεσμάτων και το 2015 επικυρώνει τη στρατηγική της SAP για καινοτομία σε όλο το φάσμα των προϊόντων που προσφέρει, όπως και η εστίαση της στο cloud, βοηθώντας τους πελάτες της να μετασχηματιστούν εύκολα και γρήγορα ανταποκρινόμενες στις απαιτήσεις της σύγχρονης ψηφιακής εποχής», είπε η Αλεξάνδρα Κοκκίνη, διευθύντρια λειτουργιών για την SAP Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης