Ζημιές 965 εκατ. δολαρίων για τη Blackberry

Ζημιές 965 εκατ. δολαρίων για τη Blackberry

«Είμαστε πολύ απογοητευμένοι με τα λειτουργικά και οικονομικά αποτελέσματα μας αυτό το τρίμηνο», αναφέρει σε ανακοίνωση ο διευθύνων σύμβουλός και πρόεδρός της εταιρείας

Ζημιές 965 εκατ. δολαρίων για τη Blackberry
Η καναδική κατασκευάστρια κινητών τηλεφώνων BlackBerry ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι έχασε 965 εκατ. δολάρια στο δεύτερο τρίμηνο του έτους.

Ta Android και το iOS έχουν «στριμώξει» τα τελευταία χρόνια τον πρώην «ηγέτη» στην τεχνολογία της κινητής τηλεφωνίας που χάνει σταθερά μερίδιο στην εν λόγω αγορά.

Κλείσιμο
«Είμαστε πολύ απογοητευμένοι με τα λειτουργικά και οικονομικά αποτελέσματα μας αυτό το τρίμηνο και για αυτό τον λόγο έχουμε ανακοινώσει μια σειρά από σημαντικές αλλαγές για την αντιμετώπιση του ανταγωνιστικού περιβάλλοντος», αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση ο διευθύνων σύμβουλός και πρόεδρός της εταιρείας Thorsten Heins.

Οι ζημιές των 965 εκατ. δολαρίων που ανακοίνωσε η BlackBerry έρχεται λίγες μόνο ημέρες έπειτα την αποδοχή της προσφοράς ύψους 4,7 δισ. δολαρίων που κατέθεσε ο μεγαλύτερος μέτοχος για την εξαγορά της, ο Fairfax Financial Holdings Limited.
 
Σημειώνεται ότι η Blackberry δέχτηκε μεγάλο οικονομικό πλήγμα όταν διέθεσε στην αγορά το Z10, καθώς η συσκευή δεν είχε την αναμενόμενη επιτυχία στους καταναλωτές.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης