Κάμερα για τους λάτρεις των extreme sports

Κάμερα για τους λάτρεις των extreme sports

Από την Toshiba - Η Camileo X-Sports, μεταξύ άλλων, διαθέτει ευρυγώνιο φακό, αισθητήρα 12 Megapixel CMOS με ανάλυση Full HD 1080p


Κάμερα για τους λάτρεις των extreme sports

H νέα Camileo X-Sports sportscam της Toshiba, με ενσωματωμένη LCD οθόνη 2 ιντσών, είναι κατασκευασμένη για να  καταγράφει τις πιο σημαντικές  σκηνές δράσης.

Διατίθεται με ένα ανθεκτικό εξωτερικό περίβλημα που είναι αδιάβροχο έως τα 60 μέτρα από την επιφάνεια του νερού, ενώ και χωρίς το ειδικό αυτό περίβλημα είναι ανθεκτική στις πτώσεις από το ύψος του χεριού.
Κλείσιμο

Με χειριστήριο που  φοριέται στον καρπό, οι χρήστες μπορούν  να ελέγχουν τη δράση, καθώς η LED επιφάνεια τους δείχνει ανά πάσα στιγμή την κατάσταση της κάμερας μέσα από διάφορους φωτεινούς συνδυασμούς και τους επιτρέπει να επιλέγουν στιγμιαία μεταξύ photo και video mode.

Η Camileo X-Sports διατίθεται με διάφορα  συμπληρωματικά αξεσουάρ. Ενα επίπεδο κλιπ και κολλητικές ταινίες τής επιτρέπουν να κολληθεί σε κράνος ή σανίδα του σερφ. Εναλλακτικά μπορεί να τοποθετηθεί πίσω ή στα πλάγια ενός ποδηλάτου, χρησιμοποιώντας το ειδικό αξεσουάρ. Διατίθενται επίσης αξεσουάρ για το θώρακα ή το κεφάλι.

Ενσωματώνει Wi-Fi και όταν χρησιμοποιείται με το «Wi-Fi Connect» app της Toshiba επιτρέπει στους χρήστες να χειρίζονται τη συσκευή από το smartphone ή το tablet. Επιπλέον τους δίνει τη δυνατότητα να εντοπίζουν την ιδανική γωνία λήψης και να κάνουν ελέγχουν του ζουμ, του play back περιεχομένου ή να αλλάζουν τις ρυθμίσεις. Η εφαρμογή προσφέρει ακόμη γρήγορη και εύκολη πρόσβαση  για το μοίρασμα βίντεο και φωτογραφιών σε κοινωνικά δίκτυα, όπως το facebook και YouTube

Διαθέτει ευρυγώνιο φακό, αισθητήρα 12 Megapixel CMOS με ανάλυση Full HD 1080p, θύρες micro-SD, mini-HDMI και micro-USΒ. Η Camileo X-Sports θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη το τελευταίο τρίμηνο του  2013.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης