Ποντάρετε έξυπνα στα ευρωπαϊκά φιλικά παιχνίδια

Ποντάρετε έξυπνα στα ευρωπαϊκά φιλικά παιχνίδια

Αρκετά ενδιαφέρονται φιλικά ματς μεταξύ εθνικών ομάδων γίνονται σε όλο τον κόσμο, ως «πρώτο πιάτο», εν όψει του… κυρίως την Παρασκευή και το Σάββατο. Κι όπως είναι στατιστικά αποδεδειγμένο, στα φιλικά γίνονται πολλές εκπλήξεις.

Ποντάρετε έξυπνα στα ευρωπαϊκά φιλικά παιχνίδια
Ρωσία – Βραζιλία: Είναι το πιο σημαντικό φιλικό παιχνίδι αυτό που θα γίνει νωρίς την Παρασκευή στο «Ολιμπίσκι» της Μόσχας. Η οικοδέσποινα του Μουντιάλ 2018 Ρωσία θα υποδεχτεί την εκ των υποψηφίων για την κατάκτηση του τροπαίου Βραζιλία, η οποία θα παίξει χωρίς τον τραυματία Νεϊμάρ.

 Στο τελευταίο φιλικό που έδωσαν οι Ρώσοι στην Αγ. Πετρούπολη ήρθαν 3-3 με τους Ισπανούς. Οι Βραζιλιάνοι έφεραν 0-0 με την Αγγλία στο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου. Να πούμε ότι έχουν σημασία τα φιλικά στην διαμόρφωση της παγκόσμιας κατάταξης της ΦΙΦΑ, αλλά οι παίκτες δεν θα σκοτωθούν κιόλας, όταν τα πρωταθλήματα των χωρών που αγωνίζονται βρίσκονται σε εξέλιξη. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο goal – goal της betshop.gr
Κλείσιμο
στο 2.06.

Λίχτενσταϊν – Ανδόρα: Το φιλικό θα γίνει στην ισπανική πόλη Λα Λίνεα της Ανδαλουσίας. Το Λίχτενσταϊν είναι ένα «κλικ» καλύτερο από την Ανδόρα, έκανε και νίκη 2-1 επί του Κατάρ στη Ντόχα στο τελευταίο φιλικό. Μέχρι τότε είχε πέντε σερί ήττες στις οποίες δεν είχε σημειώσει γκολ. Η Ανδόρα στα τελευταία πέντε παιχνίδια, φιλικά κι επίσημα κι αυτή, επίσης δεν έχει βάλει γκολ. Ποντάρουμε στον άσο της betshop.gr στο 1.67.

Φιλιππίνες - Φίτζι: Ο 1 & goal – goal πληρώνεται από την betshop.gr στο 3.18.

Κίνα - Ουαλία: Η Κίνα έχει επενδύσει πολλά στο ποδόσφαιρο, έχει αγοράσει σπουδαίους παίκτες και σίγουρα η εθνική της χρειάζεται μία τέτοια φιλική επιτυχία. Η Ουαλία δεν κατάφερε να προκριθεί στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Δεν αδιαφορούν για κανένα ματς οι Ουαλοί. Παίζουμε το goal – goal της betshop.gr  στο 2.20.

Νησιά Φαρόε - Λετονία: Έπαιξαν αντίπαλοι και στον όμιλο των προκριματικών του Μουντιάλ στο Τόρστβαν και αναδείχτηκαν ισόπαλοι 0-0. Το φιλικό θα διεξαχθεί στην πόλη Σαν Πέδρο Αλκάνταρα της Ανδαλουσίας. Τα Φαρόε είναι ένα «κλικ» καλύτερα σαν ομάδα και γι αυτό θα ποντάρουμε στον άσο της betshop.gr στο 2.55.

Αλγερία - Τανζανία: Το μόνο προσφερόμενο ποντάρισμα είναι ο άσος της betshop.gr στο 1.14. Υπάρχει τεράστια διαφορά δυναμικότητας.
Μάλτα - Λουξεμβούργο: Ενδιαφέρον παιχνίδι που θα γίνει στο Τακάλι της Μάλτας. Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της η Μάλτα μετράει ένα 0-0 στην έδρα της με την Λιθουανία και τέσσερις ήττες σε επίσημα και φιλικά. Στο τελευταίο φιλικό έχασε 3-0 από την Εσθονία. 

Το Λουξεμβούργο έχει κάνει βήματα μπροστά και μετράει δυο πολύ σημαντικές φιλικές νίκες, 2-1 την Ουγγαρία και 3-1 την Καρλσρούη. Θα παίξουμε το διπλό της betshop.gr στο 2.44.

Ουρουγουάη – Τσεχία: Επίσης ενδιαφέρον ματς που θα γίνει στην Κίνα. Στατιστικά οι Λατινοαμερικάνοι έχουν υπεροχή έναντι των Τσέχων. Στο «Κύπελλο Κίνας», όπως λέγεται το φιλικό που θα παίξουν, οι Ουρουγουανοί θα έχουν στην ενδεκάδα τους τόσο τον Σουάρεζ της Μπαρτσελόνα, όσο και τον Καβάνι της Παρί Σ.Ζ. Θα πάρουμε ένα μικρό ρίσκο και θα προτιμήσουμε τον 1 & goal – goal της betshop.gr στο 4.45!

Ιαπωνία – Μάλι: Στη Λιέγη θα γίνει αυτό το φιλικό. Ποντάρουμε στον άσο που δίνεται από την betshop.gr στην πολύ καλή τιμή του 2.00
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης