Χωρίς Μολέδο, αλλά με Οικονόμου ο Παναθηναϊκός

Χωρίς Μολέδο, αλλά με Οικονόμου ο Παναθηναϊκός

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Πλατανιά ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να παίρνει μαζί του τον Οικονόμου, αλλά εκτός αποστολής έμεινε ο... φευγάτος Μολέδο

Χωρίς Μολέδο, αλλά με Οικονόμου ο Παναθηναϊκός
Έτοιμος για το πρώτο παιχνίδι του 2018 είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τον Πλατανιά την Κυριακή και σε αυτή βρίσκεται για πρώτη φορά ο Οικονόμου, ενώ αντίθετα εκτός είναι ο... φευγάτος Μολέδο. Κανονικά σε αυτή βρίσκονται και οι Κουλιμπαλί, Διούδης που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμού μεσοβδόμαδα. 

Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης του Παναθηναϊκού περιλάμβανε προπόνηση, κορόιδο και παιχνίδι με περιορισμούς. Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Κότσαρης ενώ απουσίασαν οι Λουτσιάνο, Καμπέσας, ενώ εκτός είναι και ο Μολίνς λόγω τιμωρίας.

Κλείσιμο
Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελούν οι Βλαχοδήμος, Διούδης, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ, Λουντ, Στάικος, Τζανδάρης, Δώνης, Κουντουριώτης, Χατζηγιοβάνης, Μουνιέ, Βιγιαφάνιες, Άλτμαν, Πίσπας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης