Ολυμπιακός: Ο Λεμονής σκέφτεται και Λάμπρου για αριστερό μπακ

Ολυμπιακός: Ο Λεμονής σκέφτεται και Λάμπρου για αριστερό μπακ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού εξετάζει την πιθανότητα να βάλει τον νεαρό Λάμπρου για αριστερό μπακ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Κισσαμικό στον θεσμό του Κυπέλλου

Ολυμπιακός: Ο Λεμονής σκέφτεται και Λάμπρου για αριστερό μπακ
Υπάρχει η περίπτωση ο Λεμονής να ρίξει στο ματς με τον Κισσαμικό τον 19χρονο Στάθη Λάμπρου. Ο Λάμπρου που προέρχεται από τους Νέους και είναι από τα βασικά στελέχη τους με 8 ματς φέτος και 1 γκολ έχει πάρει ξανά... γεύση αποστολής της πρώτης ομάδας με τον Αχαρναϊκό. Ο Λάμπρου παίζει αμυντικός χαφ ή κεντρικός χαφ αλλά αγωνίζεται και στην άμυνα. Στους Νέους έχει παίξει και στόπερ.
 
Ο Τάκης Λεμονής σκέφτεται τον νεαρό για βασικό αρ. μπακ στο Κισσαμικός - Ολυμπιακός στο Κύπελλο. Με βάση τα όσα δοκίμασε ο Λεμονής μπορεί να δούμε μία 11άδα με Καπίνο κίπερ, Ομάρ δεξιά (σ.σ. ή Φιγκέιρας), Ένγκελς, Νικολάου (σ.σ. και ο Σισέ διεκδικεί θέση) και Λάμπρου. Στον άξονα οι Ζιλέ, Ανδρούτσος και Μάριν, στα... φτερά οι Μπεν και Καρσελά και φορ ο Τζούρτζεβιτς. Και ο Νικολάου βέβαια θα μπορούσε να πάει αριστερά και ακόμα και ο Φιγκέιρας αλλά βέβαια όσα ματς πήγε αριστερά ο Πορτογάλος δεν του πήγαν τόσο καλά.

Κλείσιμο
Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης