Ο Μουρίνιο έγινε… μηχανικός και έφτιαξε το νέο SUV του!

Ο Μουρίνιο έγινε… μηχανικός και έφτιαξε το νέο SUV του!

Τα τελευταία… μερεμέτια στην κατασκευή της νέας του Jaguar επιμελήθηκε προσωπικά ο Πορτογάλος τεχνικός

Ο Μουρίνιο έγινε… μηχανικός και έφτιαξε το νέο SUV του!
Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε επίσκεψη-έκπληξη στο εντυπωσιακό και πανάκριβο (κόστισε 2,2 δισ. ευρώ!) εργοστάσιο της Jaguar-Land Rover στο Σόλιχαλ. 

Οι εργάτες και οι υπάλληλοι έμειναν άναυδοι όταν είδαν μπροστά τους τον Μουρίνιο, ο οποίος επισκέφτηκε τη γραμμή παραγωγής και παρέλαβε τα κλειδιά του αυτοκινήτου του: μίας SUV Jaguar F-PACE, η οποία μάλιστα είναι συλλεκτική, αφού πρόκειται για το Νο 100.000 του συγκεκριμένου μοντέλου που παρήχθη στο Σόλιχαλ. 

Κλείσιμο
Ο Μουρίνιο φόρεσε την πράσινη φόρμα εργασίας του μηχανικού και παρακολούθησε τη διαδικασία τοποθέτησης του κινητήρα, επέβλεψε τις τελευταίες πινελιές που μπήκαν στο όχημα και βοήθησε στο γυάλισμά του. 



Μάλιστα, ο προπονητής της Μάντσεστερ έκανε και μία άκρως παρακινητική ομιλία προς το προσωπικό του εργοστασίου σαν να ήταν στα αποδυτήρια του Όλντ Τράφορντ! 

«Ήταν μία εκπληκτική εμπειρία η επίσκεψη στο εργοστάσιο της Jaguar. Είδα όλα τα μοντέλα, την τεχνολογία και τη σκληρή δουλειά που γίνεται για να παραχθεί ένα τόσο όμορφο αυτοκίνητο», δήλωσε ο Μουρίνιο. 



Το μοντέλο που παρέλαβε ο Πορτογάλος τεχνικός ψηφίστηκε το καλύτερο αυτοκίνητο στον κόσμο για το 2017 από 72 δημοσιογράφους από 24 χώρες. Και είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο σε πωλήσεις μοντέλο στην ιστορία της Jaguar. Στην Ελλάδα πωλείται από 57.600 ευρώ. 
Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης