ΝΒΑ: Θετικός ο Ντόρσεϊ στη φιλική νίκη των Χοκς επί των Καβαλίερς

ΝΒΑ: Θετικός ο Ντόρσεϊ στη φιλική νίκη των Χοκς επί των Καβαλίερς

O Τάιλερ Ντόρσεϊ αγωνίστηκε 20 λεπτά, έχοντας 9 πόντους με 2/6 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 2/2 βολές, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και κανένα λάθος

ΝΒΑ: Θετικός ο Ντόρσεϊ στη φιλική νίκη των Χοκς επί των Καβαλίερς
Συνεχίζεται η «preseason» στο ΝΒΑ ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Από τα φιλικά αυτά παιχνίδια, ξεχωρίζει η νίκη των Χοκς μέσα στο Κλίβελαντ με 109-93. O Τάιλερ Ντόρσεϊ ήταν από τους καλύτερους της ομάδας της Ατλάντα και αγωνίστηκε 20 λεπτά, έχοντας 9 πόντους με 2/6 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 2/2 βολές, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και κανένα λάθος. Για τους νικητές ο Σρέντερ ήταν ο πρώτος σκόρερ με 18 πόντους, ενώ τον ακολούθησαν σε απόδοση οι Πρινς (15π.) και Ντέντμον (13π.).

Οι Καβαλίερς δεν είχαν τον ΛεΜπρόν Τζέιμς ο οποίος ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στον αστράγαλο, ενώ στα ρηχά κινήθηκε και το ντεμπούτο των Ντουέιν Ουέιντ και Ντέρικ Ρόουζ. Αμφότεροι πέτυχαν από επτά πόντους με 5/10 σουτ. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν αγωνίστηκε φιλικό των Μπακς με τους Πέισερς και η ομάδα του ηττήθηκε με 86-104. Στο Ντιτρόιτ οι Σάρλοτ Χόρνετς νίκησαν τους Πίστονς με 108-106, ενώ περίπατο έκαναν οι Ντάλας Μάβερικς απέναντι στους Σικάγο Μπουλς (118-71). Τέλος παιχνίδι με την Μακάμπι Χάιφα είχαν οι Γιούτα Τζαζ που νίκησαν πολύ εύκολα με 117-78.

Κλείσιμο
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης