Προτό: «Παίξαμε για τον Ολυμπιακό και τους φιλάθλους μας»

Προτό: «Παίξαμε για τον Ολυμπιακό και τους φιλάθλους μας»

Περήφανος για την εμφάνιση του Ολυμπιακού παρά την ήττα από την Γιουβέντους με 2-0, δήλωσε ο Σίλβιο Προτό

Προτό: «Παίξαμε για τον Ολυμπιακό και τους φιλάθλους μας»
Ικανοποιημένος αλλά και περήφανος από την εικόνα αυτού αλλά και των συμπαικτών του δήλωσε ο Σίλβιο Προτό λίγο μετά την ήττα των «ερυθρολεύκων» από την Γιουβέντους με 2-0. 

Ο Βέλγος τερματοφύλακας υποστήριξε πως οι παίκτες του Ολυμπιακού έπαιξαν για την ομάδα αλλά και τους φιλάθλους και πως το σημερινό αποτέλεσμα πρέπει να έχει διδακτικό χαρακτήρα. 

Κλείσιμο
Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV: 

Για την ήττα από την Γιουβέντους: 
«Ήταν ένα παιχνίδι για το οποίο θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου επειδή έδωσαν τα πάντα. Είμαι περήφανος για αυτούς. Κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε απόψε. Παλέψαμε για τον Ολυμπιακό και για τους φιλάθλους μας. Βγήκαμε από το γήπεδο γνωρίζοντας πως τα έχουμε δώσει όλα. Όταν χάνεις δεν είσαι ικανοποιημένος όμως σήμερα τα δώσαμε όλα για την ομάδα». 

Για το τι άλλαξε τις τελευταίες ημέρες: 
«Τα παιχνίδια του πρωταθλήματος είναι διαφορετικά από το Champions League. Στην Ελλάδα σε κάθε ματς είμαστε φαβορί. Είμαστε δυσαρεστημένοι από την ήττα από την ΑΕΚ, γιατί κερδίζαμε με 2-0. Σε τέτοια παιχνίδια, όπως το σημερινό το πρώτο που κοιτάς είναι η άμυνα. Μπορεί να χάσαμε με 2-0 όμως ξέρουμε ότι δώσαμε ότι είχαμε κόντρα σε μία καλύτερη ομάδα. Πρέπει να μάθουμε από την σημερινή εμπειρία. Είμαστε σε ένα δύσκολο όμιλο με την Γιουβέντους και την Μπαρτσελόνα. Στο ποδόσφαιρο όμως, ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. Μπορεί να κάνεις ένα καλό παιχνίδι και να το χάσεις, και μπορεί σε ένα ματς να μην παίξεις καλά και να κερδίσεις 1 ή ακόμα και 3 πόντους».

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης