Λεμονής στην πρώτη προπόνηση: Όλοι μαζί να πετύχουμε για τον Ολυμπιακό

Λεμονής στην πρώτη προπόνηση: Όλοι μαζί να πετύχουμε για τον Ολυμπιακό

Ο Τάκης Λεμονής έπιασε δουλειά στον Ρέντη και δεν γινόταν να μην μιλήσει στους παίκτες του για να τους ανυψώσει το ηθικό και ενώ έρχονται δύσκολα ματς για τον Ολυμπιακό

Λεμονής στην πρώτη προπόνηση: Όλοι μαζί να πετύχουμε για τον Ολυμπιακό
Ήταν λογικό και επόμενο, από την στιγμή που ο Τάκης Λεμονής έπιασε δουλειά στον Ρέντη, ότι θα μιλούσε στους παίκτες του, για να τους... ντοπάρει το ηθικό και ενώ είχε και ξεχωριστά τετ-α-τετ.

Ο κόουτς Λεμονής, που γυρίζει ξανά σε γνώριμα λημέρια, είχε να πει αρκετά στους ποδοσφαιριστές του σε μία δύσκολη... καμπή για τον σύλλογο. Το... σύνθημά του; «Όλοι μαζί να πετύχουμε για τον Ολυμπιακό»! Φυσικά και στόχος είναι η πλήρης αλλαγή κλίματος και ψυχολογίας.

Κλείσιμο
Ανάμεσα στα άλλα, ο ερυθρόλευκος προπονητής επισήμανε: «Αρκετοί από εσάς ξέρετε πως είμαι χρόνια στον Ολυμπιακό και πως γυρίζω ξανά στην ομάδα. Ξέρω καλά την ομάδα και είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε το τι πρέπει να γίνει για να τα καταφέρουμε.

Πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί και γερά και με καλή ψυχολογία για να πετύχουμε τους στόχους μας. Να πετύχουμε για τον Ολυμπιακό, για εμάς, για την διοίκηση που μας στηρίζει και μας εμπιστεύεται και για τον κόσμο μας. Φυσικά και θεωρώ ότι μπορούμε να κάνουμε πράξη όσα πρέπει. Να γνωρίζετε πως είμαι εδώ για εσάς και για να ξεπεράσουμε όλα όλοι μαζί. Θα έχετε όλοι τις ευκαιρίες σας να παίξετε, να προσφέρετε και να δείξετε το τι μπορείτε να κάνετε».

Πηγή: gazzetta.gr




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης