Σκίμπε: «Έχουμε προβλήματα, αλλά κι εμπιστοσύνη στα παιδιά»
Ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε για τα προβλήματα που έχει η Εθνική ενόψει Εσθονίας και Βελγίου, άλλα έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στους παίκτες του
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει μπροστά του δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια με Εσθονία και Βέλγιο για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλου 2016, έχοντας αρκετά προβλήματα (σήμερα προέκυψε κι η απουσία των Τοροσίδη, Κουρμπέλη), αλλά τον Μίχαελ Σκίμπε να παρουσιάζεται αισιόδοξος στις πρώτες του δηλώσεις πριν το ματς της Πέμπτης.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Η ομάδα έχει υψηλό κίνητρο. Κοιτάζουμε μόνο την Εσθονία, έχουμε πολλά προβλήματα, αλλά έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στα παιδιά που έχουμε. Το κενό σε δεξί αμυντικό άκρο κι επίθεση θα καλυφθεί εκ των έσω. Δεν σκεφτόμαστε ακόμη το ματς το Βέλγιο».
Από την πλευρά του, ο Αλέξανδρος Τζιόλης, τόνισε:
«Κοιτάζουμε ένα-ένα τα ματς. Δεν υπάρχει κανένα Βέλγιο αυτή την ώρα στο μυαλό μας. Ο Σκίμπε έχει φτιάξει μια ομάδα με ομοιογένεια κι αυτό φαίνεται από τις κλήσεις».
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Σε μια εποχή όπου το marketing επαναλαμβάνει τον βαρετό εαυτό του, η νέα Break και η καμπάνια που τη συνοδεύει έρχονται να αποδείξουν πως για να ξεχωρίσεις χρειάζεται τόλμη και αυθεντικότητα. Ένα υποδειγματικό case study, που συνομιλεί απροσποίητα με τη νέα γενιά και δείχνει πώς ένα brand μπορεί να εκσυγχρονιστεί και ταυτόχρονα να παραμείνει πιστό στις αξίες του.